София. Предлагам във връзка с днешната практика куриозното посещение на

...
София. Предлагам във връзка с днешната практика куриозното посещение на
Коментари Харесай

Валери Жаблянов, БСП: Предлагам да се разграничат процедурите изслушване и посещение

София. Предлагам по отношение на днешната процедура куриозното посещаване на двамата ръководители министърът на вътрешните работи и шефът на ДАНС, да се разграничат процедурите в Народното събрание да имаме чуване и посещаване, тъй като в тази ситуация процедурата беше посещаване в залата на Народното събрание. Тогава нещата ще си дойдат на мястото. Процедурата чуване допуска и наличие в него. Това съобщи от трибуната на Народното събрание националният представител от ПГ на Българска социалистическа партия за България Валери Жаблянов . По думите му защото в процедурата не е имало наличие, тя не е била осъществена. След посещаване, да бъдат поканени и за чуване, предложи Жаблянов.
„ Посетилите ни преди малко лица вътрешният министър и ръководителят на ДАНС се подиграха. Единият сподели, че са арестувани 8 лица, а другият сподели, че се водят следствени дейности против едно лице. Вие нещо разбрахте ли? А вие сте ръководител на Народното събрание в република с парламентарно ръководство “. С тези думи се обърна националният представител от ПГ на Българска социалистическа партия за България Антон Кутев към ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. По думите му, в случай че България е демократична страна, то точно тя е виновна за случилото се и точно тя като ръководител би трябвало да наложи обикновените правила на демокрацията. В противоположен случай губите смисъла си и би трябвало да освободите мястото, на което се намирате, безапелационен бе Кутев.
„ Вие бяхте глух очевидец и съизвършител на следващата насмешка, която изпълнителната власт направи над законодателната, на следващата насмешка, която си разрешиха представители на органите, които имат обвързване да съблюдават националната сигурност “. Така националният представител Таско Ерменков се обърна към ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР