София. Предизвикателствата, с които трябва да се преборим днес са

...
София. Предизвикателствата, с които трябва да се преборим днес са
Коментари Харесай

Иван Френкев, БСП-Смолян: БСП е призвана да защитава интересите на обикновените хора в трудни времена

София. „ Предизвикателствата, с които би трябвало да се преборим през днешния ден са доста огромни. Здравна, обществена и икономическа рецесия са в разгара си. В този подтекст ние би трябвало да покажем, че с право желаеме доверието на хората в страната, ами, че можем и знаем по какъв начин да се оправим с ръководството “, това уточни в своето изявление делегатът от Смолян Иван Френкев на Конгреса на Българска социалистическа партия , оповестяват от пресцентъра на левицата.

В изявлението си Френкев установи, че за една парламентарна година се е наложило да се явим на три изключителни парламентарни избора, като на моменти средата е била усложнена. „ Световната история ни учи, че във времена на рецесия хората се обръщат към крайностите. Резултатите от изборите демонстрираха, че България не прави изключение от това. За следващ път се потвърди, че в България не се гласоподава „ За ” а „ Против ” хрумвания или организация ”, беше безапелационен Френкев.

По думите на делегатът от Смолян от левицата са създали една неприемлива неточност, а точно, че са разрешили вътрешнопартийните спорове да излязат отвън партията. „ Нашите политически съперници изпитват политическо удовлетворение всякога когато това се случи ”, сподели Френкев.

„ Време е да стартираме да приказваме между тях вътре в партията ”, сподели смолянския делeгат. Той беше безапелационен, че Българска социалистическа партия е над персоналния интерес, тъй като е призвана да пази ползите на елементарните хора в сложни времена.

„ Нашият фокус като партия би трябвало да бъде просперитета на България – по какъв начин ще помогнем на младежите, по какъв начин ще подобрим стандарта на живот, какви промени сме подготвени да създадем ”, уточни в умозаключение Иван Френкев.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР