София. Правителството ще обсъди проект за отпускане на средства за

...
София. Правителството ще обсъди проект за отпускане на средства за
Коментари Харесай

Правителството ще обсъди проект за отпускане на средства за купуване на нови влакове на БДЖ

София. Правителството ще разиска план за разпределяне на средства за пазаруване на нови влакове на БДЖ. Това планува точка осем от дневния ред на днешното държавно съвещание. Toчката е импортирана от министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Ивайло Московски.
Кабинетът ще прегледа и план за Национална тактика за понижаване на риска от бедствия 2018 – 2030, импортиран от министъра на вътрешните работи Валентин Радев. На вниманието на министрите ще бъде подложен и Доклад за равнопоставеността на мъжете и дамите в България за 2017 година, импортиран от министъра на труда и обществената политика Бисер Петков.
Министърът на земеделието, храните и горите Румен Порожанов е внесъл Проект за приемане на организационен устав на Селскостопанската академия и Проект на разпореждане за приемане на методика за установяване цената на услугата „ Доставяне на вода за напояване “. Ще бъде избран и спечелилият състезанието участник за концесионер на морски плаж „ Св. Св. Константин и Елена – Юг “, Община Варна, област Варна. Точката е импортирана от министъра на туризма Николина Ангелкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР