София. Повратна точка в кредитния рейтинг на доверие към служебното

...
София. Повратна точка в кредитния рейтинг на доверие към служебното
Коментари Харесай

Калоян Методиев, политолог: Повратна точка в кредитния рейтинг на доверие към служебното правителство е пенсионирането на проф. Кантарджиев

София. Повратна точка в кредитния рейтинг на доверие към служебното държавно управление е пенсионирането на проф. Кантарджиев. Това сподели политологът Калоян Методиев за предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “. Според него пенсионирането на проф. Кантарджиев е повратната точка в кредитния рейтинг на доверие на служебното държавно управление, което е посочило и двойни стандарти при промяна на ръководители на избрани държавни институции.

„ Не е работа на служебния кабинет да се занимава с политика оттатък организация на изборите и настоящи въпроси, тъй като нито са минали през избори, нито имат стратегия, нито парламент, който да ги управлява. Желанието на президента да се занимава с политически инженеринг, да се меси в работата на българските институции, да нарушава вековни геополитически салда, не може да са завивка за българската страна и народна власт “, изясни Калоян Методиев и добави, че след изборите ще би трябвало да се учим още веднъж на това що е то народен суверенитет, народна власт, разделяне и баланс на управляващите.

Калоян Методиев беше безапелационен, че би трябвало да се следва избрана политическа логичност, с цел да се върви напред, тъй като когато се нарушава редът на един политически развой стават изкривявания, облъчване, манипулиране на електората и страда демокрацията, а това не трябва да се позволява.

Пълният текст на изявлението очаквайте по-късно в категория " Мнения "

Росица Ангелова

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР