София. Повече от 2500 граждани посетиха Народното събрание в Деня

...
София. Повече от 2500 граждани посетиха Народното събрание в Деня
Коментари Харесай

Повече от 2500 граждани посетиха Народното събрание в Деня на отворени врати на законодателната институция

София. Повече от 2500 жители посетиха Народното събрание в Деня на отворени порти на законодателната институция. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание . Председателят на Народното събрание Димитър Главчев беседва с гости в пленарната зала на Народното събрание и описа на най-младите и любопитни измежду тях по какъв начин работи Народното събрание.
Кой стои на предните редове в пленарната зала, кой може да се изрича от трибуната и кой предлага законите бяха измежду въпросите, които децата зададоха на Димитър Главчев. Те попитаха също защо служи парламентарният звънец, по какъв начин работят пултовете за гласоподаване и какво се изписва на мониторите в пленарната зала.
Председателят на Народното събрание ги предложения и в своя кабинет, където имаха опция да седнат на неговото място. Накрая младежите попитаха Димитър Главчев могат ли след време да бъдат стажанти в Народното събрание. Толкова умни и будни младежи постоянно са добре пристигнали в Народното събрание, отговори той.
За повторно Народното събрание се включва в самодейността Европейски дни на наследството, проведена от Столична община и Министерство на културата със съдействието на Френското посолство и Френския институт в България.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР