София. Повече от 24 часа, след като излъчването на ТВ

...
София. Повече от 24 часа, след като излъчването на ТВ
Коментари Харесай

Волен Сидеров обяви Валери Симеонов за „човека на Сорос в правителството“

София. Повече от 24 часа, откакто излъчването на ТВ „ Алфа “ беше прекратено, малкия екран стартира да „ излъчва “ известия на водача на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров. Във вторник вечерта на черен декор с бели букви едно след друго се появиха няколко известия, за чийто създател се показва Волен Сидеров. В тях водачът на Политическа партия „ Атака “ разгласи съдружния си сътрудник в „ Обединени патриоти “ Валери Симеонов за човек на милиардера Джордж Сорос.
Текстовете на известията гласят следното:
„ Сорос от десетилетия работи за разбиването с християнството, българската нация и еднаквост. Той постанова джендъризма и еднополовите бракове. Днес той има собствен вицепремиер в българското държавно управление. Битката против соросоизма е борба на утрешния ден! Българи, определете а чия страна сте “.
„ Как Сорос още ръководи България - Истанбулската спогодба щеше да мине под натиска на ГЕРБ - Цветанов и НФСБ - Валери Симеонов, в случай че не бях се противопоставил гневно “.
„ Как Сорос още ръководи България - На 15 октомври вицепремиерът Симеонов по Българска национална телевизия влезе в разкол във връзка настояването за ерес в Македония, нанесе удар по българската история и се сложи над църковните догми с думите: „ Не виждам за какво канонът би трябвало да бъде спазван... “ Призовавам премиера да каже това позиция на българското държавно управление ли е “.
„ Човекът на Сорос в държавното управление - Валери Симеонов нападна Православието в прорез с всички църковни догми. Работи за ерес на църквите в Украйна и Македония. Призовах премиера да вземе отношение. Не взе “.
Агенция „ Фокус “ напомня: В 19.00 часа на 15 октомври беше спряно излъчването на телевизия „ Алфа “. Вместо да излъчва стратегия, на екрана се появи известието „ Телевизия Алфа спря. Питайте държавното управление за какво “. На идващия ден, 16 октомври, Красимир Каракачанов - вицепремиер и съдружен сътрудник на Волен Сидеров в Обединени патриоти, съобщи, че не знае какво се случва с телевизия „ Алфа “, не се е чувал със Сидеров, само че не е видян ескалиране на напрежението през последните дни.
„ Една медия може да бъде спряна единствено с решение на Съвет за електронни медии. Такова решение няма, тъй че не знам защо става дума. Правителството - това е неуместно - няма никаква роля в прекъсването или стартирането на която и да е медия ", разяснява Каракачанов. Председателят на Съвета за електронни медии София Владимирова съобщи, че Съвет за електронни медии не е бил известен за прекъсването на малкия екран и е изискал да разбере от управлението ѝ каква е съответната причина.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР