София. Подкрепата и включването на Стефан Данаилов в Инициативния комитет

...
София. Подкрепата и включването на Стефан Данаилов в Инициативния комитет
Коментари Харесай

Местни избори 2019 г.: Калоян Паргов: Подкрепата на Стефан Данаилов за Мая Манолова дава допълнителна енергия и заряд на кампанията

София. Подкрепата и включването на Стефан Данаилов в Инициативния комитет на Мая Манолова дава спомагателна сила и заряд на акцията. Не единствено тъй като Мастера е в сърцата на милиони българи, а и тъй като той е доста значима част от Българска социалистическа партия – заместник-председател е на партията. Това е доста значим знак към нашите членове и симпатизанти. Това съобщи водачът на столичните социалисти и лидер на листата на Българска социалистическа партия за общински съветници Калоян Паргов след откриването на акцията на Мая Манолова за кмет на София. На събитието участваха членове на управлението на Градската организация, претенденти на Българска социалистическа партия за общински съветници и районни кметове и евродепутати от левицата. Това оповестиха от пресцентъра на БСП-София .
„ София има потребност от смяна. Промяна на модела на ръководство. Промяна на мисленето и отношението към проблемите на града. Промяна на метода, по който се харчат парите на софиянци. Има решение и то се назовава Мая Манолова “, уверен е Паргов. Той прикани столичани да поддържат Манолова, като гласоподават с номер 75 в бюлетината за кмет на София. „ Пожелавам на добър час на Мая в това нелеко начинание, с което се е заела. Убеден съм, че тя ще го докара до сполучлив край. Като всичко останало, с което се е занимавала до момента “, сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия – София и добави: „ Тя знае, че може да разчита на нашата поддръжка “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР