София. По време на тържественото събитие, на което бяха връчени

...
София. По време на тържественото събитие, на което бяха връчени
Коментари Харесай

Списание Business Lady отличи ИА„Фокус“ с награда за „Съхраняване на патриотизма и запазване самосъзнанието на българите“

София. По време на тържественото събитие, на което бяха връчени годишните награди за щедрост и обществена отговорност „ Златно сърце “, списание Business Lady отличи Информационна организация „ Фокус “ с премия за „ Съхраняване на патриотизма и опазване самосъзнанието на българите “, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ .
Наградата одобри госпожа Татяна Узунова, която изрече признателност от свое име, както и от името на Красимир Узунов и от целия екип на Радио и Агенция „ Фокус “. „ За нас това е значимо самопризнание за осъществената работа. Споменахме няколко книги, написани от Красимир Узунов като „ Каймак-Чалан “, като единствено с нея направихме над 50 представяния в разнообразни градове на България. А най-важното е, че единствено няколко от тях бяха по самодейност на „ Фокус “. На всички останали ни каниха кметове, елементарни хора – с писма, с обаждания… А това, което се случи след това – за първи път след 100 години на Каймак-Чалан се качи публична делегация дружно с гвардейци и хора, които от дълго време са желали да отдадат респект на героите. За първи път беше отслужена и заупокойна молитва за душите на българските офицери и бойци, починали на най-високия връх на Нидже планина. И забележете, приказвам единствено за книгата „ Каймак-Чалан “, а има още доста други книги и други начинания. Но мисля, че би трябвало да спра дотук – мемоари, възраждания на паметта – не е лека работа, само че е духовна и доста значима. Още един път благодаря за премията “, сподели Татяна Узунова.
Цветилена СИМЕОНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР