София. По-важното е България да отлепи от дъното и да

...
София. По-важното е България да отлепи от дъното и да
Коментари Харесай

Станислав Анастасов, ДПС: По-важното е България да отлепи от дъното и да пребори 12-годишното наследство, което ГЕРБ ни остави

София. По-важното е България да отлепи от дъното и да пребори 12-годишниото завещание, което ГЕРБ ни остави. Това сподели лидерът на листата на Движение за права и свободи в 5-ти МИР Видин и в 11-ти МИР Ловеч Станислав Анастасов в предаването " 120 минути " по бТВ .

Той разяснява и тематиката със глобите по закона " Магнитски " и регистрира, че тя е значима за дневния ред на медиите. " Знаете ли, съвсем през ден пътувам от Ловеч до Видин - в общи линии целия Северозапад и се виждам със ужасно доста хора. Снощи бях на един събор, на който имаше 3000 души. Получих много въпроси. Знаете ли какъв брой души ме питаха по въпросния въпрос - нито един. Всички ме питат: по кое време ще има правителтсво, по кое време ще проработи стопанската система, по кое време ще потекат парите от Плана за възобновяване, тъй че да имаме работа като служащи. Това е дневният ред на обществото, това интересува хората. Иначе нашата позиция е ясна ", съобщи Анастасов. По думите му Движение за права и свободи е срещу корупцията и желае българското законодателство да отстрани хранителната среда на корупцията, само че за съответния случай желаят да видят доказателства.

Кандидатът за народен представител отговори и на въпрос дали благонадежден и приближен сътрудник са Съединени американски щати. Да, несъмнено и нашият избор за евроатлантическата ориентировка на България ", добави още Анастасов.

Станислав Анастасов отговори на въпрос дали Движение за права и свободи може да не взе участие в кабинет, само че да се съгласи да поддържа и гласоподава законопроекти. " Стига да забележим едно държавно управление с ясни цели, с ясни полезности, което има хрумвания по какъв начин да изведе България от последното място на всички ранглисти на Европейски Съюз - да, Движение за права и свободи би подкрепило и взело участие във всички такива формати. И, еното, и другото. Не изключваме нито един вид. По-важното е България да отлепи от дъното и да пребори 12-годишното завещание, което ГЕРБ ни остави ", сподели още Станислав Атанастасов.

По думите му, когато минат изборите, ще се види прагматизмът в деяние.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР