София. По-малко от седмица преди старта на един от най-големите

...
София. По-малко от седмица преди старта на един от най-големите
Коментари Харесай

София: #Surva2019 гостува в Mega Mall

София. По-малко от седмица преди старта на един от най-големите маскарадни фестивали в Света, #Surva2019 гостува в Mega Mall София. Събитието е част от новата необятна маркетингова тактика на огромната фиеста, която цели да запознае по атрактивен и наличен метод нови кръгове публика. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник.
Майстори на маски и детски ателиета придвижиха магията на традицията в комерсиалния обект, а край на празничния ден сложи спектакълът „ Мистика и ритми “. В него присъединяване взеха невероятните танцьори от Masters of the Dance, които показаха фрагменти от церемонията по откриването на предходното издание на Фестивала. Гвоздей на програмата бяха атрактивните сурвакари от град Батановци, които оглушиха пространството и приковаха погледите на събралото се голям брой.
На събитието участва и зам.-кметът на Община Перник – Севделина Ковачева, която благодари за партньорството и предложения всички присъстващи на 25,26 и 27 януари в Европейската маскарадна столица – Перник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР