София. По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът взе мярка

...
София. По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът взе мярка
Коментари Харесай

Чуждестранен водач е задържан за шофиране след употреба на алкохол и опит за даване на подкуп

София. По искане на Софийска окръжна прокуратура съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на турския жител Ф.Е., това оповестиха от Апелативна прокуратура – София. Чуждестранният жител е притеглен в качеството на обвинен за осъществени от него закононарушения по член 304а, прочие 3, вр. член 304, алинея 1, прочие 3, вр. член 18, алинея 1 и по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс.
На 08.06.2022 година Ф.Е. управлявал влекач и полуремарке по автомагистрала „ Тракия “, с посока на придвижване от гр. Пазарджик за гр. София. При инспекция по надлежния ред било открито, че лидерът се намира под въздействие на алкохол. Техническо средство „ Алкотест дрегер “ отчело 2,86 промила.
Обвиняемият изискал инспекторите от отдел „ Специализирани полицейски сили “, извършващи инспекцията, да я прекратят и да не го бавят в напредването към столицата. За да склони длъжностните лица да не извършат дейности по работа, до момента в който се намирал в спешна лента, Ф.Е. направил опит да им даде рушвет в размер на 20 евро.
По случая е било формирано досъдебно произвеждане, а лидерът е бил арестуван. Работата по делото продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР