София, Пловдив и Варна са трите града, в които ще

...
София, Пловдив и Варна са трите града, в които ще
Коментари Харесай

„Дни на кариерата“ в сектори: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще гостува в 3 града


София, Пловдив и Варна са трите града, в които ще се организира следващото идно издание на браншовия кариерен конгрес „ Дни на кариерата “ 2018 в браншове: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг Участието в кариерни конгреси е потвърдено работещ метод за намиране на подобаващи претенденти за работа или стаж.

Форумът „ Дни на кариерата “ в браншове: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг, има за цел да срещне на едно място студенти и млади експерти с водещи български и интернационалните компании, които търсят чиновници с умения в региона на осведомителните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга.

За девети следващ път, изданието на форума в София ще даде началото на голям брой започващи кариери. Датата е 11 октомври и от 10:00 до 18:00 часа фирмите участници ще имат опцията да се показват, да опишат за своите свободни работни и стажантски позиции и, не на последно място, да се утвърдят измежду най-желаните работодатели в сектора.

Форумът продължава в Пловдив, където третото Пловдивско издание ще се организира на 15 октомври в Конгресен център на Пловдивски Панаир от 10:00 до 16:00 часа. Крайната точка, за втора поредна година, е гр. Варна - датата ще бъде 17 октомври в Rosslyn Dimyat Hotel. Събитието е с начален час 10:00 часа и ще продължи до 16:00 часа.

Събитието е на преференциални цени за ранно записване до края на м. юли . Местата са лимитирани! Повече информация и формата за регистрация - тук!

Събитието се провежда от компанията за HR услуги JobTiger, а бронзов спонсор е Milestone Systems Bulgaria.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР