София пламна от протести тази есен, а ГЕРБ черпи за

...
София пламна от протести тази есен, а ГЕРБ черпи за
Коментари Харесай

Паргов: София пламна от протести, а ГЕРБ черпи за благодарствени писма

София пламна от митинги тази есен, а ГЕРБ черпи за благодарствени писма, сесията на СОС мина по този начин безгрижно, все едно са във почивка. Тази рецензия насочи ръководителят на групата на Българска социалистическа партия Лява България в Столичния общински съвет Калоян Паргов след сесията през днешния ден.
" Има толкоз проблеми, които би трябвало да обсъдим и да намерим решения, а ръководещите работят по този начин, все едно са на отмора. Вчера в Транспортна комисия ни черпиха за благодарствени писма, все едно всички проблеми и неудобства в столицата са позволени. Днес дневният ред е лежерен. Сесия от час и половина! Скоро ще бием върха на Народното събрание по краткост на съвещанията ", сподели той.
Лидерът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов вбеси ръководителя на СОС и общинските съветници от ГЕРБ с рецензия на работата им досега. " Общинските съветници не са функционалност на администрацията. Администрацията е функционалност на политиките и целите, изясни той. - Преди по-малко от година говорихме за смяна на технологията, по която ръководещите изготвят и СОС приема бюджета. До момента нищо не се е случило, а остават два месеца до края на годината. Крайно налага се доста деликатно да обсъдим целите, които ще залегнат в Бюджет 2018. Трябва да обсъдим обособените ресори и да забележим от какво има най-голяма потребност в София. От 10 години приоритет на Следствен отдел към окръжна прокуратура е образованието. И в тази връзка запитвам дали всички детски градини и учебни заведения са санирани към този миг?! ".
Калоян Паргов изясни, че Българска социалистическа партия няма да предлага различен бюджет на София. " Имаме съответни оферти за това по какъв начин да бъде нараснала приходната част, разяснява още той. - Благоустройството и превозът са двата бранша, които би трябвало да получат най-вече средства в новия бюджет. Това са нашите цели. Продължаваме да настояваме за задоволително средства за благоустрояване на кварталите отвън централната част на София. Всичко това го приказваме и го предлагаме от години. Крайно време е ръководещите да се съобразят с потребностите на жителите в столицата. Хората желаят да живеят добре тук и в този момент, а не след години. Затова са нужни качествени дейности сега от страна на всички нас в Столичния общински съвет ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР