София. Пътна полиция е предприела всички необходими мерки за обезпечаване

...
София. Пътна полиция е предприела всички необходими мерки за обезпечаване
Коментари Харесай

МВР: Пътна полиция предприема всички необходими мерки за организация на движението по време на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България

София. " Пътна полиция " е подхванала всички нужни ограничения за застраховане на 66-ата Международна колоездачна обиколка на България. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Обиколката ще се организира от 3 sсептември до 9 септември, а формалният старт беше даден на 3 септември, в 12.30 часа, на площад „ Народно заседание “ в столицата.
Вторият стадий започва през днешния ден от Троян, велосипедистите ще преминат през Ловеч и ще финишират в Плевен. Отново на 4 септември, в Плевен, ще бъде даден старт на третия стадий, като колоната ще поеме към селата Обнова, Стежерово, Ореш и ще финишира в Свищов.
На 5 септември колоездачите ще се насочат от крайдунавския град за четвъртия стадий, ще преминат през Горна Оряховица и ще финишират в Елена. В старопланинския град участниците ще прекарат деня за отмора - 6 септември. Оттам на 7 септември ще стартира петият стадий, а колоната ще поеме към село Кортен, Нова Загора, като финишът ще е в Ивайловград. На идващия ден, 8 септември, участниците започват от Ивайловград, ще преминат през Харманли и ще завършат в Стара Загора.
Началото на последния - седми стадий, ще бъде обещано в Стара Загора. Колоната ще премине през Чирпан и ще финишира в Пловдив.
Периодът на осъществяване на многоетапното съревнование съответствува с летния туристически сезон и 6 септември – Денят на Съединението, което допуска засилен трафик по пътищата на страната.
Пътуващите би трябвало да имат поради, че по маршрута на Международната колоездачна обиколка на България ще бъде въвеждана краткотрайна организация на придвижването. Пътищата, по които ще минава колоната от велосипедисти, ще бъдат затваряни един час по-рано и придвижването на пътни транспортни средства ще бъде неразрешен.
За облекчение на хората, от през днешния ден „ Пътна полиция “ всекидневно ще дава предварителна информация за маршрутите на колоездачната обиколка и за часовете, в които пътните сектори ще бъдат затворени.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР