София. Пампорово дава начало на летния сезон на 22 юни

...
София. Пампорово дава начало на летния сезон на 22 юни
Коментари Харесай

Гергана Сулинаджиева, „Пампорово АД“: Пампорово дава начало на летния сезон на 22 юни с пускането на всички лифтове, а символичният старт е на Еньовден

София. Пампорово дава начало на летния сезон на 22 юни с стартирането на всички лифтове, а символичният старт е на Еньовден. Това сподели в утринния блок на Радио „ Фокус “ Гергана Сулинаджиева, отдел „ Маркетинг “ към „ Пампорово АД “. По думите ѝ богата стратегия е планувана за посетителите на курорта през празничните дни, а част от изненадите тази година е взаимната активност сред Чепеларе и Пампорово и обединяването на двата велопарка.
„ Предвидили сме огромен летен фестивал, с който разгласяваме начало на сезона. Подготвили сме доста изненади. Като алегоричен формален старт на сезона разгласяваме Еньовден – 24 юни. В този ден ще са безвъзмездни лифтовете за всички посетители. Предвидили сме още от 10.00 часа пешеходен тур с лидер, който ще стартира от Мечи чал – долна станция. Всички посетители ще се изкачат и ще минат по новия споделен маршрут за колоездене и пешеходци, свързващ Мечи чал и Пампорово. С това разгласяваме за първи път тази година свързването на двата курорта освен през зимния сезон, само че и през летния вело и пешеходен маршрут “, изясни тя. Гергана Сулинаджиева означи, че Пампорово се радва на огромен интерес както от български, по този начин и от задгранични туристи. По думите ѝ през летният туризъм в курорта има доста групи туристи от Израел, а за велопарка максимален интерес има от гръцки и сръбски гости. " Пампорово се утвърждава освен като желан зимен курорт, само че и като летен подобен ", сподели още Сулинаджиева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР