София. Оцеляването на това правителство е в ръцете на самото

...
София. Оцеляването на това правителство е в ръцете на самото
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Оцеляването на това правителство е в ръцете на самото правителство

София. Оцеляването на това държавно управление е в ръцете на самото държавно управление. Така някогашният водач на БСП-София Калоян Паргов дефинира опциите за разпад на четворната коалиция. В обзора на деня на Радио „ Фокус “ „ Това е България “ социалистът дефинира два казуса довели до спад на доверието към Българска социалистическа партия от социологически изследвания.

Наболелите проблеми стартират отчетливо да припомнят за себе си

„ Значи първият проблем е общественият вектор и виновността за това. Не ми се ще виновността да бъде на Българска социалистическа партия, тъй като всички решения, които се вземат, наложени от останалите сътрудници, ще се пишат на Българска социалистическа партия, което се демонстрира в доверието, което виждаме, че понижава и това е обезпокоително.
Вторият проблем е обвързван с нашето присъединяване във властта и дали това присъединяване в ръководството би решило някакви вътрешнопартийни проблеми? Отговор на този въпрос от опита, който има Българска социалистическа партия, е еднопосочен – не, в никакъв случай присъединяване във властта не е панацея на някакви други проблеми. Да, краткотрайно те ще бъдат потиснати, краткотрайно партията и всички ще бъдат ориентирани към упражняването във властта и в присъединяване във властта, само че за жалост наболелите проблеми стартират отчетливо да припомнят за себе си и те няма да намерят своето решение. И в догадка, в случай че те не намерят свето решение може да докара до поредна вътрешна рецесия, чисто партийна “, обширно изясни Калоян Паргов.

Българска социалистическа партия е приела ролята да бъде обществения вектор, да подсигурява обществената правдивост и като подобен може да го търсете при най-уязвимите групи и при растящите небогати

„ А броят на растящите небогати и на бедстващите пенсионери пораства. Тоест, от ден на ден ще отънява портфейла на средностатистическия българин, което е обезпокоително и притеснително. И в тази връзка и оцеляването на държавното управление е в ръцете на самото държавно управление. Никакви външни фактори нито на Изток, нито на Запад могат да оказват помощ в позитивна или негативна посока това държавно управление да премине този Рубикон “, посочи той.

Два съществени казуса в общината

„ Топлофикация “ и превоза, както и обезпечаването им с газ, ценовата политика и тарифната политика в транспорта- това главните в проблеми чакащи решение в общината.
Паргов напомни и позицията на Българска социалистическа партия, която остава непроменена – водният бранш в София да се ръководи от общината, посредством свое сдружение.

„ Концесията за водата изтича след 3 години, което значи, че в границите на този мандат тази тематика също ще бъде на дневен ред в софийската общност “, заяви в умозаключение някогашният водач на БСП-София Калоян Паргов.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР