София отново е сред домакините на пътуващото експо на Huawei.

...
София отново е сред домакините на пътуващото експо на Huawei.
Коментари Харесай

Huawei отново сочи пътя към дигиталното бъдеще

София още веднъж е измежду домакините на пътуващото експо на Huawei. Водещият международен снабдител на ИКТ технологии за поредна година показва най-новите си разработки на Huawei Roadshow 2018, което гостува у нас от 14 до 16 май.

В София експо камионът ще отвори порти на три местоположения. На 14 май е на Megapark/The Mall на „ Цариградско шосе “. На 15 май е пред Antim Tower в кв. Захарна фабрика, а на 16 – в столичния Бизнес парк, на Arena parking.



Сред акцентите в тазгодишното „ турне “ на софтуерния колос са 5G нововъведенията, включващи към този момент демонстрираната облачна технология за мобилни мрежи CloudAir, технологията на Huawei за делене на ъплинк и даунлинк трансмисии, и мн. други Всички тези нововъведения, към този момент сполучливо тествани, ще ускорят трансформирането на мрежите във виртуализирани и облачно-базирани структури, основно за по-бързата и комплицирана мрежа от пето потомство (5G).

Huawei ще показа визията си за по-добра съгласуваност: за B2B, IT и облачните услуги, както и за промишлеността на теснолентовия „ интернет на нещата “, движена от цифровото развиване на бизнес средата, „ умните градове “ и дигитализацията на всекидневието.

Посетителите на шоуто ще се срещнат и с концепциите на компанията мрежовите снабдители от обичайни мрежови интервенции да се преориентират към интервенции, фокусирани върху потребителя.

Според Huawei бизнесът ще се разраства по-бързо и стабилно с B2C метод (бизнес – потребител) B2H метод (бизнес – хора), и видео услуги.



Компанията заявява блян да осъществя оптимално облачния изчислителен капацитет на SDN (Network/Software Defined Network), Big Data и Интернет на нещата в името на отворени, гъвкави, устойчиви и сигурни осведомителни и информационни технологии. Такава интернет екосистема основава условия за всеобщо развиване – както на обществените институции, по този начин и на финансовите услуги, енергетиката, превоза, строителството, образованието, декларират от Huawei.

До момента 197 от общо 500-те най-големи компании в света, включени в класацията Fortune Globe 500, са избрали Huawei за собствен сътрудник в цифровата си промяна. Сред тях са и съвсем половината от фирмите в топ 100 на влиятелния лист.

Oсвен България, тази година роудшоуто на Huawei ще мине през още 16 страни от Централна и Източна Европа, както и през скандинавските страни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР