София. Откриваме 10-тия форум на кариерното развитие, което означава сериозна

...
София. Откриваме 10-тия форум на кариерното развитие, което означава сериозна
Коментари Харесай

Стати Статев, ректор на УНСС: На 10-тия форум на кариерното развитие в университета участие взеха 90 фирми

София. Откриваме 10-тия конгрес на кариерното развиване, което значи сериозна поръчка за традиция. За него имаме 100 щанда от 90 компании. Това сподели ректорът на Университета по Национално и Световно стопанство (УНСС) Стати Статев на тържествена гала по разкриване на форума, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " .

" По случай 100-годишнината от основаването на университета успяхме да достигнем до откриването на 100 щанда. Това е доказателство за изгодата от това, което вършим към този момент 10 година То е и доказателство, че съблюдаваме заветите и традициите на нашите създатели ", съобщи Статев. Той уточни, че университетът поражда преди 100 години със поръчката за висше бизнес учебно заведение, което да основава фрагменти за практиката. По думите му по-голяма част от елита на страната е бизнес елита, който с е обучавал в УНСС.

" Това се дължи на нашите съществени стъпки с практиката. Откривайки форума, аз съм уверен, че той ще покаже точно това ", безапелационен е ректорът на УНСС. Той пожела триумф на форума и студентите.
Зорница КОСТАДИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР