София. От утре - 10 октомври, започва ремонт на участък

...
София. От утре - 10 октомври, започва ремонт на участък
Коментари Харесай

София: От 10 октомври започва ремонт на пътя през прохода Владая в участъка от „Черния кос“ до паметника на Войнишкото въстание

София. От на следващия ден - 10 октомври, стартира ремонт на сектор от път I-1 (Е-79) София - Перник, през прохода Владая, оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ . Без прекъсване на придвижването ще се работи в правата от „ Черния кос “ до паметника на Войнишкото въстание. Трафикът ще се контролира със светофарна уредба. Превозните средства ще минават в платното, в което сега не се правят ремонтни действия. Необходимо е водачите да карат деликатно и да съблюдават прецизно пътните знаци, защото пътуват през сектор в ремонт.
За повишение сигурността на придвижване, за по-бързото и комфортно пътешестване в събота и неделя няма да се правят ремонтни действия на първокласния път през Владая.
За спешното обезопасяване на скатове по Автомагистрала „ Люлин “ до 10 ноември е лимитирано придвижването в посока Благоевград в сектора след тунел „ Мало Бучино “. Това е правата от км 5+412 до км 11+570 на автомагистралата. Движението се реализира в двете посоки в платното в посока София. Целта на подхванатите незабавни действия е обезопасяване на скатовете от падащи камъни, които заплашват живота и здравето на пътуващите, и повишение сигурността на придвижване.
От пътноподдържащите сдружения Агенция „ Пътна инфраструктура “ изисква да работят с цялостна готовност, с цел да може плануваните действия да завършат в оптимално къс период и придвижването да се реализира без ограничавания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР