София. От този петък, най-популярната за почитателите на спорта функционалност

...
София. От този петък, най-популярната за почитателите на спорта функционалност
Коментари Харесай

Горещото футболно лято продължава с EON SPORTS MODE, за спортните фенове се добавя поддръжка на спортна статистика за още футболни първенства

София. От този петък, най-популярната за феновете на спорта функционалност на новаторската телевизионна платформа EON – EON SPORTS MODE – включва и спортна статистика за едни от най-популярните футболни шампионати у нас и в Европа. Това оповестиха от пресцентъра на Vivacom . Феновете към този момент имат достъп освен до срещите, само че и до разнообразна профилирана информация, обвързвана с британската Висша лига, немската Бундеслига, испанската Ла Лига, френската Лига 1, италианската Сериа А и българската Първа лига от родния шампионат.

Независимо дали мачът е в действително време или към този момент е минал, с функционалността EON SPORTS MODE феновете на футбола получават подробни и изчерпателни данни за срещите, съставите на тимовете и играчите – рождена дата, позиция на терена, картони, смени и още доста. Създадена особено за почитателите, авангардната технология разрешава и следене на статистика в действително време през платформата.

Сред преимуществата на EON SPORTS MODE е и лесният достъп – спортните данни са налични посредством обособена икона на екраните на всички устройства, на които потребителите употребяват EON, както вкъщи, по този начин и в придвижване. Телевизор, таблет, преносим компютър или телефон – горещото футболно лято е на всички места с нас. Така EON SPORTS MODE подсигурява отлична информираност за мачовете с неотложен и елементарен достъп до цялостна статистика – картони, удари, точни и неточни удари, нарушавания, тъчове, засади, смени, маркирани голове.

Дори в случай че феновете на играта са пропуснали значими срещи, те имат разполагаем цялата информация за класиране на тимовете от шампионата, изиграните мачове, победи, загуби, точки, позволени и маркирани голове, голова разлика и други

Разширяването на листата с футболни шампионати, за които е наличен EON SPORTS MODE в платформата, е следващата стъпка на Vivacom за даване на извънредно преживяване с персонализиран фокус върху потребностите на потребителите. Платформата ЕON, създадена от United Cloud, водещият център за високотехнологични нововъведения на United Group, се предлага в три комфортни пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. Те комбинират премиум функционалности, измежду които до 7-дневен ТВ списък на повече от 200 канала, азбучник с качествено видео наличие с над 15 000 заглавия в EON Видеотека, които непрестанно се обновят, и супербърз интернет. Пакетите обезпечават добавена стойност за потребителите и ги улесняват да изберат разновидността, който най-добре дава отговор на техните потребности и бюджет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР