София.От 9.30 часа в ректората на СУ „Св. Климент Охридски

...
София.От 9.30 часа в ректората на СУ „Св. Климент Охридски
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 19 юни

София.
От 9.30 часа в ректората на СУ „ Св. Климент Охридски " ще бъде открита полемика на тематика „ Въздействието на Брекзит върху България - Какво ще се промени и какво ще остане същото ", проведена от Българска търговско-промишлена палата. В полемиката ще вземат участие вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, Н.Пр. госпожа Ема Хопкинс, дипломат на Обединено Кралство Англия и Северна Ирландия в България, господин Ивайло Калфин, специфичен консултант на европейския комисар по бюджет и човешки запаси Гюнтер Йотингер, ръководителят на БТПП Цветан Симеонов, представители на бизнеса и други

***
София.
В 9.00 часа участниците в Пленарната среща на Конференцията на комисиите по европейските въпроси на парламентите на Европейския съюз ще обсъдят тематиката „ Силна и ефикасна Кохезионна политика след 2020 година " В 14.00 часа ръководителят на Комисията по европейски въпроси и надзор на европейските фондове Кристиан Вигенин и първият заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс ще дадат конференция в зала 6 на НДК.

***
София.
От 9.00 часа параклис " Преп. Паисий Хилендарски " в двора на 67 ОУ " Васил Друмев " ще бъде отслужена архиерейска св. Литургия.

***
София.
От 10.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира дейностите по разчистване на сектор от река Владайска при бул. „ Сливница (кръстовището при Сточна гара).

***
София.
От 10.00 часа в постройката на КЕВР (бул. „ Княз Ал. Дондуков " 8-10, ет. 4) ще се организира намерено съвещание за разискване на отчет за одобрение на бизнес проект за развиване на активността на „ ВиК Йовковци " ООД-Велико Търново. От 10.10 часа ще се проведат и две публични разисквания. Първото е на решение за одобрение на бизнес проекта на „ Лукойл Нефтохим Бургас " АД и за одобряване на одобрение на цени на ВиК услуги. Второто е на план на решение за одобрение на бизнес проекта на „ ВиК Йовковци " -Велико Търново и одобряване и одобрение на цени за услуги.

***
София.
От 11.00 часа в „ Гранд Хотел София " ще се организира бизнес закуска във връзка формалното показване на първото издание на изследователския план SDIndex - Safe Drive Index (Индекс за безвредно шофиране). На събитието ще участват заместник-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов, представители на Отдел „ Пътна полиция " при Главна дирекция „ Национална полиция ", Държавно-обществената комисия по сигурност на придвижването по пътищата, Министерство на превоза и неправителствени организации.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция Дружба „ Родина " ще разгласи основаването на сдружение „ Побратими от Батак и Барутин ". Участие ще вземат акад. Георги Марков, акад. Стефан Воденичаров, Янка Такева и други

***
София.
От 11.30 часа в постройката на Висшия правосъден съвет ще се организира съвещание на Съдийската гилдия на Съвета.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция Съюзът на интернационалните превозвачи (СМП) ще даде конференция по отношение на отхвърли на Европейския парламент да даде мандат на транспортната си комисия за договаряния с Европейска комисия и Съвета на Министрите.

***
София.
От 12.30 часа в централата на Политическа партия АБВ (ул. „ Врабча " 23) управлението на партията ще даде конференция.

***
София.
От 14.00 часа в Сити Марк Арт Център (бул. Янко Сакъзов " 30) ще се организира Деветия народен зелен конгрес. Той ще бъде открит от министъра
на околната среда и водите Нено Димов.

***
София.
От 15.00 часа до 17.00 часа в непрекъснатата приемна на БСП-София (ул. „ Леге " 10 ", ет. 1) водачът на градската конструкция на партията Калоян Паргов и националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски ще проведат приемна за жители.

***
Асеновград.
От 10.00 часа в параклиса „ Св. Св. Козма и Дамян " ще се организира поклонение пред паметната плоча на атонския духовник Паийсий Хилендарски.

***
Благоевград.
В 9.30 ч. зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне в постройката на Община Петрич с кмета Димитър Бръчков. В 10:45 ч. в партийния офис на ГЕРБ в Петрич, ул. „ Цар Борис III ", ще стартира срещата на Цветан Цветанов с общинското управление. В 12.00 ч. в постройката на Община Сандански Цветан Цветанов ще беседва с кмета на Сандански Кирил Котев. В 14.30 ч. в заседателната зала на хотел „ Карелия ", Струмяни, ще стартира срещата с общинското управление на Политическа партия ГЕРБ в Струмяни. В 15.50 ч. Цветан Цветанов ще се срещне с общинското управление на партията в Кресна. Срещата ще се организира в партийния офис. В 17.00 ч. в постройката на Община Симитли ще се организира среща с кмета на общината Апостол Апостолов.

***
Бургас
В 7.30 часа на кръговото на Равда жителите на Ахелой ще се съберат, с цел да изкажат гледната си точка, за това, че е затапен пътя до града след построяването на новия път.

***
Бургас
В 11.00 часа в постройката на „ КАРИЕРЕН ЦЕНТЪР " КЪМ ДРСЗ-БУРГАС УЛ. „ ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ " № 35 А ще се организира взаимната конференция на ДРСЗ - Бургас, ДБТ-Бургас, РДСП - Бургас и ДОИТ - Бургас.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ във Варна (ул. „ Георги Бенковски " 1) общинският консултант Николай Малев ще организира приемна за жители.

***
Видин.
От 10.30 часа във Видинския областен съд ще бъде прочетена присъда по случая с гърмежа в с. Горни Лом, при който починаха 15 души.

***
Враца.
От 10.30 часа в „ Пътна полиция " -Враца ще се организира брифинг във връзка началото на акцията " Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя ".

***
Монтана.
От 18.00 часа в огромната зала на Младежкия дом ръководителите на 39-ото Народно заседание проф. Огнян Герджиков и доцент Борислав Великов ще участват на литературно-музикален театър по авторската книга на проф. Герджиков „ Аз не бях политик ". Преди това от 17.30 часа двамата ще дадат брифинг за медиите.

***
Перник.
От 12.00 часа в местността Калужерец край село Кралев дол ще се организира „ Ден на Паисий ".

***
Пловдив.
От 16.00 часа до 18.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Тракия " в бл. 91 общинският консултант Иван Вичков ще организира приемна за жители.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще се организира Песенна вечер с определени романси на Чайковски и Рахманинов.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се организира постоянен брифинг

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР