*** София От 9:30 часа в Министерски съвет премиерът Борисов

...
*** София От 9:30 часа в Министерски съвет премиерът Борисов
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 15 октомври

*** София

От 9:30 часа в Министерски съвет министър председателят Борисов привиква Съвет по сигурността.

От 9:30 часа в зала „ Средец " на хотел „ Балкан ", Министерството на външните работи провежда Конференция на почетните консули на Република България.

От 11.00 часа в постройката на Държавната организация за метрологичен и механически контрол (ДАМТН) ще се подпише Меморандум за съдействие и партньорство сред Държавната организация за метрологичен и механически контрол, представлявана от инж. Петър Горновски - Председател на
ДАМТН и Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), представляван от проф. доктор инж. Иван Марков - Ректор на УАСГ.

От 17.30 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " № 2 президентът Румен Радев ще насочи одобрение към почетните консули на България зад граница. На събитието ще участва и вицепрезидентът Илияна Йотова.

*** Благоевград

От 09:00 часа в постройката на бул. „ Васил Левски " 61 - някогашен Завод на ЗСТ, ще тръгне огромно роуд шоу на наймодерните тежкотоварни транспортни средства на CNG в цялата страна.

От 10.00 часа в зала 114 (Първи образователен корпус) ултрамаратонецът гл. ас. доктор Тодор Димитров
ще гостува на Югозападния университет „ Неофит Рилски ".

*** Варна

От 11.00 часа в пресцентъра в УМБАЛ „ Св. Марина " ще се организира конференция с лекарите от клиниката по психиатрия, отдадена на Световния ден на психологичното здраве.

*** Гоце Делчев

От 15.30 часа, на площад площад „ Гоце Делчев " в града, ще бъдат показани мостри военна техника, въоръжение и съоръжение на Сухопътните войски.

*** Горна Оряховица

От 14.30 часа пред Младежкия дом, 10 тима от 6 учебни заведения от община Горна Оряховица ще се включат в Празник на знанието.

*** Кюстендил

От 11.30 часа в залата на Областна администрация ще се организира съвещание на Комисията по претовареност.

От 14.00 часа в залата на Парк-хотел „ Кюстендил " ще бъде показан план „ За по-чист въздух в Кюстендил ".

От 14.00 часа в залата на Областна администрация ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

*** Пазарджик

От 10.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в града инж. Иван Панайотов, претендент за кмет на Общината, и претенденти за общински съветници от листата на ГЕРБ ще проведат конференция на тематика „ Икономика ".

От 17.30 часа в конферентната зала на хотел Хебър министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще се срещне с учители и шефове от Пазарджик от общината.

*** Пловдив

От 10:00 часа министърът на труда и обществената политика Бисер Петков ще посети Националния център за рехабилитация на слепи.

От 11:00 в постройката на Народна библиотека „ Иван Вазов - Пловдив ", ул. „ Авксентий Велешки " № 17, основният изпълнителен шеф на „ Български пощи " ЕАД Деян Дънешки ще пусне в приложимост издание на тематика: „ 140 години от основаването на Народна библиотека „ Иван Вазов - Пловдив ".

*** Русе

От 14.00 ч. в зала „ Свети Георги " на Областната администрация ще се организира образование на общинските изборни комисии за изборите за общински съветници и кметове на 27-ми октомври 2019 година

*** Стара Загора

От 11.00 ч. на площада пред административната постройка на Общината ще се организира церемониален обред по изпращането на военнослужещите от 39-ия боен контингент, който ще
се включи в задачата на НАТО в Афганистан.

*** Шумен

От 10.00 часа в зала 2 на Областната администрация ще се организира постоянното седмично съвещание на Областната епизоотична комисия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР