*** София От 9:30 часа в киносалона на ул. „Позитано

...
*** София От 9:30 часа в киносалона на ул. „Позитано
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 12 октомври

*** София

От 9:30 часа в киносалона на ул. „ Позитано " №20, ще се проведат Двадесети фестивал на патриотичната и антифашистката ария „ Сребърни чучулиги " и Седемнадесети фестивал на съветската ария „ Альоша ".

От 11:00 часа в зала " Проф. Марин Дринов " на Българска академия на науките, управлението на Академията и учени и член-кореспонденти на Българска академия на науките ще се срещнат с представители на поканените за честването задгранични академии и интернационалните научни организации.

От 11:00 часа ще се състои първата проява на началник Росен Чакъров с фермерски артикули от фамилна плантация Green Living Farm - „ Живодар - кулинарни истории на две колела ".

От 19.00 часа Националният замък на културата ще бъде осветлен в алено в символ на взаимност и в поддръжка на донорството в страната във връзка Европейския ден на донорството и трансплантацията.

От 19:00 часа в НДК, зала 1, Българската академия на науките ще означи 150 години от основаването си с церемониален концерт-спектакъл.

*** Благоевград

От 11.00 часа в постройката на Общината ще се състои конференция във връзка самодейността „ Толерантни всеки ден ".

*** Варна

От 9.00 часа в Конферентен център на хотел Рослин Димят ще се организира еднодневен бизнес конгрес, който ще показа другите гледни точки по отношение на инвестицията в недвижими парцели.

От 10.00 часа пред „ Портал-паметника на 8-ми пехотен крайморски полк ", Регионалният клон „ 8-ми пехотен крайморски полк " към Национално сдружение „ Традиция " и Военноморските сили на Република България, провеждат боен обред за отдаване на респект и поднасяне на венци и цветя по случай 135-та годишнина от основаването на 8-ми пехотен Приморски полк.

От 10.15 часа на поляната под Кривото дърво в Морска градина ще се организира благотворителното издание „ Километри от книги ".

*** Враца

От 10.15 часа в покритата лекоатлетическа писта на Спортен комплекс „ Христо Ботев " ще се организира шампионатът „ Атлетите на Враца ".

*** Дупница

От 11.00 часа в парк „ Рила " ще бъде маркиран Световният ден на ходенето.

*** Кюстендил

От 11.00 часа в читалище „ Братство " ще се организира Международният детски музикален фестивал „ Златни ябълки ".

От 12.40 часа на железопътната гара ще бъдат маркирани 110 години от стартирането в употреба на железопътната линия Радомир - Кюстендил.

*** с. Лозен

От 9.30 часа в НУЛЦ на БЧК, Българският Червен кръст провежда петото национално съревнование за възрастни хора по бедствена подготвеност, първа помощ, психо-социална поддръжка и знания за техните права.

*** Стара Загора

От 09.00 часа в „ Парк-хотел Стара Загора ", ще се състои конференция на тематика: Персонализирана медицина и гражданско присъединяване в България - положителни практики, провокации и рекомендации ".

*** Сливен

От 10.30 часа на Пазара за селскостопански животни преди разклона за село Мечкарево министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева ще открие 15-ото юбилейно,,Национално животновъдно ревю Сливен 2019 ".

*** Чепеларе

От 17.30 часа в постройката на Музея на родопския карст ще се състои публично разкриване на актуализирания Музей на пещерите.

*** Шумен/с. Драгоево

От 15.30 часа в село Драгоево ще стартира първото издание на фолклорния фестивал „ Драгоево пее и танцува ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР