*** София.От 9.30 часа ще се проведе закрито заседание на

...
*** София.От 9.30 часа ще се проведе закрито заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***

София.
От 9.30 часа ще се организира закрито съвещание на Комисията за енергийно и водно контролиране за одобряване на цените на природния газ и електрическата сила за третото тримесечие на 2017 година. След привършване на закритото съвещание от 13.30 часа в Заседателната зала на КЕВР, ет. 4, ще се състои брифинг за представителите на медиите.

***
София.
От 10.00 часа в Американски център към Столична библиотека ще се състои Международна хайку конференция на тематика „ Хайку: действителност и отражение ".

***
София.
От 11.45 часа пред Министерство на защитата ще се организира заседание на инициативна група, която желае да разбере детайлности за извършена среща сред представители на въоръжените сили на Украйна и България, на която са контрактувани взаимни военни учения.

***
София.
В 18.00 часа от Съдебната палата и до НДК ще се организира церемониал на всички участници, които ще вземат присъединяване в лятната сцена в Борисовата градина на 2 юли.

***
София.
От 19.00 часа в парк „ Заимов " ще се състои концерт на детска вокална група „ Сладкишчета " и дамска вокална група „ Наслада ".

***
Бургас.
От 10.00 часа до Пантеона в Морската градина ще бъде намерено ревю на ретро коли. Награждаването на участниците в Десетото юбилейно издание на ретро парада в града ще стартира в 14.00 часа. От 15.00 часа ретро колите ще създадат парадна обиколка из Бургас.

***
Бургас.
От 11.30 часа в зала „ Георги Баев " в КЦ „ Морско казино " ще се състои Арт фестивал „ Сезони ". Официалното разкриване на фестивала е от 18.00 часа на открита сцена „ Охлюва ".

***
Велико Търново.
От 09.00 часа на крепостта „ Царевец " ще се организира разкриване на фестивала „ Ежедневието на феодален Търновград ". Програмата продължава през целия ден.

***
Велико Търново.
От 11.00 до 17.00 часа на крепостта " Царевец " ще се организира Приключенска игра „ Средновековни престъпни загадки: Тайната на 9-те ключа ".

***
Велико Търново.
От 22.00 часа на пл. „ Цар Асен I " ще бъде излъчен Аудио-визуалния театър „ Царевград Търнов - тон и светлина ".

***
Велинград.
Родопската теснолинейка, която обслужва направлението Септември-Добринище, ще провежда гратис пътешестване до Велинград. Празничният трен „ Юндола " ще тръгне от гара „ Септември " в 8.30 часа.

***
Велинград.
От 09.00 часа с тържествена света литургия в църквата „ Свето Успение Богородично " ще бъдат открити обичайните Велинградски празници на културата.

***
Монтана.
От 09.30 часа в Чипровската света обител „ Св. Йоан Рилски " ще бъде отслужена Архиерейска света Литургия. От 11.30 часа ще се състои лития с водоосвещение при оброчния кръст над светата обител. От 12.30 часа ще бъде осветлен празничен курбан.

***
Монтана.
От 11.00 часа на централния парк „ Монтанезиум " ще се организира първият шампионат по „ Стрийт фитнес ".

***
Пловдив.
От 10.00 часа на ул. „ Нестор Абаджиев ", в регион „ Тракия ", международният първенец от Финландия през 1993 година Александър Христов ще открие нова боксова зала.

***
Пловдив/ с. Столетово.
В с. Столетово в границите на два дни ще се организира юбилейното 10-то издание на Националния фолклорен фестивал „ Столетово пее и танцува ".

***
Смолян/с. Полковник Серафимово.
От 09.30 часа с поднасяне на цветя пред паметните плочи ще бъде открит празника на село Полковник Серафимово. От 10.00 часа ще бъде отслужена панихида за починалите герои, от 10.30 часа стартира конкурсната стратегия „ С песните на Георги Чилингиров.

***
Смолян.
От 09.30 часа храм „ Св. Св. Козма и Дамян " в епархийския манастир „ Св. Пантелеймон " ще бъде отслужена Света Божествена литургия във връзка храмовия празник. Ще бъде дадена и благословена софра.

***
Смолян/с. Бостина.
От 19.00 часа ще бъде открит празника на село Бостина. От 20.00 часа ще има национално забавление с оркестър „ Пампорово " с началник Георги Кисьов.

***
Стара Загора.
От 09.00 часа край водите на язовир Овчарица ще се организира съревнование по лов на риба.

***
Стара Загора.
От 10.30 часа в с. Сладък бунар, местността „ Вълев рът ", под надпис „ Да съхраним историческата памет " ще се състои възстановка на трагичните събития в местността „ Вълев рът " край селото през 1877 година

***
с. Ново Ловча/ Хаджидимово.
От 10.00 часа в двора на храм „ Свети Пророк Илия " ще се състои земляческа среща.

***
Чепеларе.
От 17.00 часа на площад „ Олимпийски " ще бъде открит Националния фестивал за Шлагерна и остаряла градска ария „ Полъх от минали фантазии " в Чепеларе.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР