*** София От 9.30 ч. в зала „Сердика в София

...
*** София От 9.30 ч. в зала „Сердика в София
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 18 ноември

*** София

От 9.30 ч. в зала „ Сердика " в София Хотел Балкан ще се организира спорен конгрес „ Да извадим триумфа от анонимност ".

От 10.00 ч. в централата на КНСБ в залата на 11-тия етаж Институтът за синдикални и обществени проучвания на КНСБ ще показа последните си данни за потребителските цени и издръжката на живот в България.

От 10.00 ч. в Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Центъра за отбрана правата в опазването на здравето, Пациентски организации „ Заедно с теб ", Сдружение за развиване на българското опазване на здравето и Дара хелп.

От 11.00 часа кметът Йорданка Фандъкова ще ревизира построяването на нова постройка за уголемение към 64 Основно учебно заведение „ Цар Симеон Велики ".

От 11.30 часа - 17 състав на Софийски градски съд ще заседава против Кръстин Кацаров.

От 13.00 ч. 30-ти състав на Софийски градски съд ще заседава против някогашния народен представител Илия Илиев и Иван Тодоров за пазаруване на гласове.

От 18.30 ч. в изложба „ София " на Столична библиотека пътешествениците Маги и Цветин от " Вълшебния кортеж " ще открият своята фотоизложба " Картини от Един свят ", отдадена на племенните култури.

От 19.00 ч. в Американския център ще се организира вечер на американските индианци.

От 19:00 в InterContinental Hotel София ще бъде показано изследването „ Жените в корпоративна България " проведено от Сдружението „ Дамски конгрес " по случай 10-годишнината от основаването му.

От 19.30 ч. в зала „ България " Нов симфоничен оркестър открива 29-ия си сезон.

От 19.30 ч. в „ Нов спектакъл " - НДК ще бъде показана постановката „ Голямото влизане ".

От 20.00 ч. в зала 1 на НДК ще се организира „ КОНЦЕРТ НА 8 РОЯЛА ".

*** Варна

От 13.00 часа с мач при мъжете сред ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров " и Техническия университет в базата на Медицински университет - Варна ще стартират надпреварите по волейбол.

От 18.00 ч. ще се организира благотворителен концерт в Grand Mall.

*** Горна Оряховица

От 14.00 часа, " Зонта клуб " - Велико Търново ще бъдат дарени книги на " Аз съм " на Общинска библиотека - Горна Оряховица.

*** Добрич

От 11.00 ч. на 4 ет. в Хирургическия корпус (при рисунката на щъркела) за поредна пета година в чест на Световния ден на недоносените, Отделение по Неонатология при „ МБАЛ - Добрич " АД ще отвори порти и посрещне своите най-малки и към този момент пораснали пациенти.

От 11.45 ч. във ФСГ „ Васил Левски " ще се организира неофициално образование на тематика „ Безопасен интернет ".

*** Кюстендил

От 09.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще стартира делото по тъжби против решение на ОИК - Кюстендил за установяване на общинските съветници от провелите се локални избори на 27 октомври. - отразява Венцеслав.

От 11.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще стартира делото по тъжба против решение на ОИК - Дупница за избор на кмет на Община Дупница. - отразява Венцеслав.

От 13.00 часа в Административен съд - Кюстендил ще стартира делото по тъжби против решение на ОИК - Дупница за установяване на общинските съветници от провелите се локални избори на 27 октомври. - по телефона.

От 14.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се организира съвещание на Общински съвет - Кюстендил. - отразява Венцеслав.

*** Пловдив

От 9.30 ч. в зала 1 Апелативен съд - Пловдив ще прегледа дело по митинг на Окръжна прокуратура - Хасково против присъда на Н. П. от 8 години отнемане от независимост и санкция в размер на 100 000 лв..

От 10.30 ч. в 2 зала Окръжен съд - Пловдив ще организира дело против подсъдимия Йордан Гр., по тази причина че е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата и при маневра по несъобразителност е предизвикал гибелта на пешеходеца Й. О.

От 11.00 ч. в хотел Империал Пловдив заместник-министърът на земеделието, храните и горите Вергиния Кръстева ще открие в полемика Клуб Investor „ Агробизнес 2020 ".

Ог 15.00 ч. Районен съд Пловдив ще прегледа дело против подсъдимия Кристиан К. за това, че спомогнал за осъществяване на закононарушение.

*** Стара Загора

От 10.00 часа до 16.00 часа във военно формирование 48430 - Стара Загора ще се организира Ден на отворени порти.

От 11.00 ч. във фоайето на Оперен спектакъл ще се организира опера за бебоци „ Фа Сол Ла се забавлява ".

От 17.30 часа в Зала „ П. Р. Славейков " на Община Стара Загора ще се организира публично разискване на предлагането за смяна в предназначението на действителен дълготраен общински кръг.

От 17.30 часа, в залата на Превантивно- осведомителния център по зависимости към Общински съвет по наркотични субстанции - Стара Загора ще се организира отдалечена секция на Шестия интернационален теоретичен конгрес „ Интегративни подходи за предварителна защита на зависимости при младежи и в изискванията на цифровизация ", който е проведен от Южния федерален университет и Академията по логика на психиката и педагогика с
поддръжката на държавното управление на Ростовска област, Русия.

От 18.00 ч. в Република България „ Захарий Княжески " ще бъде показан новият разказ на Нидал Алгафари „ Рано или късно ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР