София.От 9.30 ч. в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски Негово

...
София.От 9.30 ч. в патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски Негово
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 8 март

София.
От 9.30 ч. в патриаршеската катедрала „ Св. Александър Невски " Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит ще оглави богослужението за Неделя Православна.

***
София.
От 11.00 ч. в Историческия музей ще бъде показан българският превод на книгата „ Пол и модернизъм " на проф. Мария Букур.

***
София.
От 13.00 часа в хандбалната зала на Национална спортна академия „ Васил Левски " ще се организира благотворителeн шампионат в поддръжка на план на организацията ParaKids за създаване на площадка за деца с увреждания.

***
София.
От 14.30 до 17.30ч. в Глаукомния кабинет на IV-я етаж на Клиниката по очни заболявания на УМБАЛ,,Александровска " ще се организират безвъзмездни консултативни прегледи за глаукома.

***
София.
От 18.00 ч. пред Президентството на Република България ще се организира Шествие за правата на дамите за четвърта поредна година.

***
София.
От 19.30 часа в Нов спектакъл НДК ще бъде показан спектакълът „ Усещане за обич "

***
Банкя.
От 13.30 ч. в парк „ Ротонда " дамите ще бъдат почетени с музикалния театър „ Осем песни за дамата ".

***
Благоевград.
От 9.15 ч. в катедралния храм „ Св. Николай " ще бъде отслужена Божествена света литургия.

***
Велико Търново.
От 15.00ч. пред Община Велико Търново ще се организира самодейността „ С цвете в ръка против репродуктивните проблеми ".

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „ Никола Петров " ще се организира „ Купа България " - шампионат по хандбал за юноши старша възраст, под семейството на ХК „ Раховец 2008 " Горна Оряховица.

***
Горна Оряховица./с. Поликраище.
От 10.00 часа в НЧ „ Развитие-1884 " ще бъде открита галерия „ От ръцете на българката ", отдадена на Международния ден на дамата.

***
Горна Оряховица./с. Горски Горен Тръмбеш.
От 11.00 часа в НЧ „ Просвета-1906 " ще се състои „ Вечна и свята " - рецитал, отдаден на Международния ден на дамата.

***
Горна Оряховица./с. Стрелец.
От 11.00 часа в Клуб на пенсионера „ Нов век " ще се организира празнична стратегия във връзка Международния ден на дамата, с присъединяване на самодейни колективи.

***
Горна Оряховица./с. Върбица.
От 11.00 часа в НЧ „ Градина-Върбица-1894 " ще се организира „ Твоето име е жена " - празнична стратегия, отдадена на Международния ден на дамата.

***
Горна Оряховица./с. Правда.
От 12.00 часа в НЧ „ Звезда-1905 " ще се състои празничен концерт във връзка Международния ден на дамата, с присъединяване на самодейни колективи.

***
Горна Оряховица./с. Крушето.
От 12.00 часа в Клуб на пенсионера „ Единство " ще се организира празнична стратегия, отдадена на Международния ден на дамата с присъединяване на певческа група „ Ален божур ".

***
Гоце Делчев.
От 12.00 часа на площад „ Митрополит Натанаил " ще бъде открит монумент на незабравимия огромен български свещеник и патриот Неврокопски митрополит Натанаил (1952 - 2013 г.).

***
Горна Оряховица.
От 16.00 часа в Спортна зала „ Никола Петров " ще се организира среща по хандбал „ А " РХГ мъже: ХК „ Локомотив " Горна Оряховица - ХК „ Локомотив " гр. Варна.

***
Добрич.
От 11.00 ч. в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще бъде показан кукленият театър „ Сън ".

***
Пловдив.
От 9:00 часа ще стартира Архиерейска св. Литургия в митрополитски храм „ Св. вмчца Марина ", град Пловдив. От 10:30 часа ще бъде отслужен Молебен на Неделя Православна с изнасяне за поклонение на св. мощи и чудотворни икони с лития към храма.

***
Стара Загора.
От 11.00 ч. в Кукления спектакъл ще бъде показан спектакълът за деца „ Забравеният рожден ден ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР