*** София От 9.00 часа XVII състав на Специализирания наказателен

...
*** София От 9.00 часа XVII състав на Специализирания наказателен
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 15 април

*** София

От 9.00 часа XVII състав на Специализирания углавен съд ще гледа настояването за премахване от служба на Милен П. и Стоянка С.

От 9.30 часа IІІ състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото за формиране и управление на проведена незаконна група против Георги Г., Цено Ф. и Борис Р.

От 10.00 часа V състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петър С., Боян Т., Бисер И., Бранимир С. за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа ХХ състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото за закононарушение по работа против Владислав И., Михаил З. и Светозар Л.

От 10.00 часа в Американския център към Столична библиотека (пл. „ Славейков " 4А) ще бъде открита Национална конференция „ Зависимият човек. Фактори на зависимостта ".

От 10.00 часа в Интер Експо Център стартира Международното
индустриално ревю MachTech&InnoTech Expo.

От 10.30 часа XV състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото за присъединяване в проведена незаконна група против Румен Р., Павел Ц. и Христо Й.

От 11.30 часа в пленарната зала на Народното събрание ще се организира финалната полемика от Националното съревнование по водене на парламентарен спор за възпитаници и студенти.

От 11.30 часа 4 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Георги З., кумулиране на наказванията.

От 11.30 часа в пленарната зала на Народното събрание ще се организира финалната полемика от Националното съревнование по водене на парламентарен спор за възпитаници и студенти.

От 11.45 часа І-20 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Столична община за мръсния въздух.

От 12.00 часа 12 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Гриша Г., Данаил Г., Емилия Ст. и други, упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.00 часа 3 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Иван К. и Димитър Г., квалифицирани сформира на изнудване.

От 13.00 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Стефан Г., Георги Г., Христо А. и други, упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 1 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Иван Сл., Янко К., Николай Х. и други, упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 17 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Михайло М., член 65 Наказателно-процесуален кодекс - молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 14.00 часа 13 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Живко Щ., член 65 Наказателно-процесуален кодекс - молба за изменение на мярка за неотклонение.

От 16.00 часа 14 състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Петър А., Красимир В. и други, упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

В Регионален исторически музей - София ще се организира викторина с учениците на 101 СУ „ Бачо Киро " - София.

*** Благоевград

От 10.30 часа в регионален информативен център - Благоевград ще се организира конференция на която ще бъде показан националният онлайн конкурс за млади бизнесмени на тематика „ Имам бизнес концепция! ".

От 12.00 часа в зала № 5 на общината кметът доктор Атанас Камбитов ще даде конференция по настоящи тематики, свързани с развиването на Благоевград.

*** Бургас

От 17.00 часа в храм „ Света Богородица " над 120 деца и възпитаници от Сливенска епархия ще бъдат наградени в състезанието за великденско яйце „ Децата и вярата ".

*** Благоевград

От 19.30 часа в зала „ Яворов " ще се организира концерт на Владимир Ампов - Графа.

*** Велико Търново

Oт 17.00 часа в залата на Учредителното заседание президентът Румен Радев ще произнесе слово на изнесеното тържествено съвещание на Конституционния съд на Република България. От 18.30 часа Румен Радев ще връчи почетен плакет „ Св. св Кирил и Методий " на Народно читалище
„ Надежда-1869 " по случай 150 години от основаването на културната институция.

От 17.00 часа в музей „ Възраждане и Учредително заседание "
ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева ще взе участие в тържественото намерено съвещание на Конституционния съд, отдадено на 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция.

От 10.00 часа във ВТУ „ Св. Св. Кирил и Методий " стартира научна конференция за Търновската конституция и в този момент настоящия либерален главен закон

От 14.00 часа в Народно читалище „ Надежда - 1869 " ще бъде показана монографията на проф. д.и.н Милко Палангурски „ Бащите на Търновската конституция ".

От 15.00 часа в Народно читалище „ Надежда - 1869 " ще бъде открита изложбата „ Дневниците на Народното събрание ".

От 16.00 часа в Музей „ Възраждане и Учредително заседание " ще бъде показана експозицията „ Учредителите. Търново и българската държавност ".

От 17.00 часа в Музей „ Възраждане и Учредително заседание "
Конституционният съд на Република България ще организира тържествено намерено съвещание, отдадено на 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция.

От 18.00 часа в НЧ „ Надежда " стартира церемонията по връчване на почетен знак на Читалище „ Надежда - 1869 " по случай 150-ата годишнина на културната институция. Вечерта на първия празничен ден ще завърши
с концерт-спектакъл на отбор „ Българе " в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски ".

*** Варна

От 10.00 часа в Зала 1 на Икономически университет - Варна ще се организира тържествено честване по случай 140 година Търновска конституция на тематика: „ 140 години конституционни устои на страната ".

От 10.00 часа в Технически университет - Варна ще бъде открит хакатон на тематика „ Подобри всекидневието си посредством технологии ". В надпреварата могат да вземат участие студенти от всички университети.

От 14.00 часа е зала „ Пленарна " на Общината ще бъде даден старт на годишната акция „ Открити дни на Местните комисии за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните ". В събитието ще вземат присъединяване повече от 300 шестокласници от варненски
учебни заведения, публични възпитатели и членове на комисии за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни.

*** Видин

От 10.00 часа в заседателната зала на пл. " Бдинци " 2 ще се показа и сложи началото на онлайн акцията за млади бизнесмени " Имам бизнес концепция! ".

*** Добрич

От 9.30 часа в Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе " ще се организира Куклен театър „ Тайнственото речно конче ".

От 10.30 часа в Художествена изложба - Добрич, Зала „ Златото на Добруджа ", ще се организира Работилница за въображение по план „ Големите майстори и дребните художници в Художествена изложба - Добрич ".

В Художествена изложба - Добрич ще се организира Великденска
работилница за въображение с благотворителна идея.

*** Ловеч

От 10.30 часа в офиса на Областен информативен център - Ловеч, Барокови къщи, ще се състои конференция, целяща да разпространява Националната акция на Мрежата от ИЦ в страната - Онлайн конкурс за млади бизнесмени - „ Имам бизнес концепция! ".

*** Перник

От 15.30 часа в Клуб „ Миньор " ще се организира „ Науката за индивида " - аудиовизуална поредност, епизод 3.

От 17.30 часа в Театрален салон „ Георги Русев " ще се състои честване на 65 години ДГ „ Българче ".

*** Плевен

От 19.00 часа на сцената на читалище,,Съгласие " ще се състои премиерата на спектакъла,,Чудото в теб " на обединенията от читалището.

*** Пловдив

От 10.00 часа в зала 2 Окръжният съд ще гледа делото против Огнемира К., упрекната за причиняване на имотна щета за над 168 хиляди лв..

От 10.00 часа в залата на Областен информативен център /пл. „ Централен " 1, ет. 12/ ще се организира конференция за пускане на Национална акция на Мрежата от ОИЦ за 2019г., част от самодейността на Европейска комисия „ Европа в моя район " в Област Пловдив.

От 11.30 часа в зала 2 Окръжният съд ще заседава по делото против Димитър К., упрекнат за причиняване на гибел по несъобразителност на пътя.

От 13.30 часа в зала 5 Окръжният съд ще гледа делото против Халина М.- П., упрекната в отбягване на налози в размер на над 469 хиляди лв..

От 13.30 часа в зала 2 Окръжният съд ще заседава по делото против Златка Р. за причиняване на гибел по несъобразителност на пътя.

*** Разград

В 11.00 часа пред блок № 5 в жк „ Орел " ще бъде даден стартът на санирането на блоковете № 5 и 6.

От 15.00 часа в зала 308 на общината ще се организира конференция по отношение на културния календар.

*** Русе

От 17.30 часа в зала „ Европа " на Доходното здание ще се организира цивилен разговор на тематика обучение, част от платформата за цивилен разговор " Европа в нашия дом ". Участие в срещата ще вземат министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, националният представител Милена Дамянова - ръководител на Комисията по обучение и просвета в 44-тото Народно заседание, националните
представители от ГЕРБ - Русе, заместител - регионалният шеф, както и кметът на община Русе Пламен Стоилов.

*** Сливен

От 9.30 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в Сливен на адрес: ул. „ Цар Освободител " № 17 общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ - Сливен Десислава Илиева и Димитър Митев ще проведат приемни за жители.

*** Смолян

От 10.30 часа в залата на Областен информативен център - Смолян, бул. „ България " №12, ще се организира конференция за показване на онлайн конкурс за млади бизнесмени.

*** Стара Загора

От 9.30 часа в местността „ Карасиврия " стартира събарянето на противозаконни постройки.

От 10.30 часа във филиала на библиотека „ Родина " - клуб „ Августа Траяна " ще се организира литературно четене „ Гражданските и интимните безредици на Веселин Ханчев ".

От 11.30 часа в залата на ПГОХ „ Райна Кнюгиня ", Стара Загора, Областен информативен център - Стара Загора провежда среща за показване на Националната акция на Мрежата от Областни осведомителни
центрове в страната и започващият онлайн конкурс за млади бизнесмени: „ Имам бизнес концепция! ".

*** Търговище

От 11.00 часа ще се състои формалното разкриване на обект „ Основен ремонт и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на Детска ясла №1 „ Първи юни ".

*** Тутракан

От 10.00 до 16.00 часа Районен съд - Тутракан провежда Ден на отворените порти под надпис: „ 140 години от приемането на Търновската конституция ".

*** Шумен

От 10.30 часа в конферентната зала на Арена Шумен ще се организира конференция във връзка идния на 21 април Мач на звездите.

От 12.00 часа съдии от ШОС ще гостуват на възпитаници от ПГ по стопанска система, които ще показват своите презентации във връзка денят на Конституцията.

От 14.з0 часа в зала 203 на общината ще се организира Консултативен съвет.

*** Ямбол

От 16.30 часа на ул. „ Г. Раковски " до подлеза ще се организира 21-вото издание на Националния куклено-театрален фестивал „ Михаил Лъкатник ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР