*** София. От 9.00 часа в зала Средец“, хотел София Хотел

...
***
София. От 9.00 часа в зала Средец“, хотел София Хотел
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 24 юни 2022

***
София.
От 9.00 часа в зала „ Средец “, хотел „ София Хотел Балкан “ ще започва конференцията „ Иновации посредством политика ”- по какъв начин може да се случи? На събитието ще участва Цветелина Пенкова, евродепутат от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите.

***
София.
От 9.30 часа в хотел Holiday Inn, бул. Александър Малинов 111 ще бъдат показани практики от опита на български учебни заведения по време на събитието " Добрите практики на фокус ".

***
София.
От 10.00 часа в Заседателната зала на ИАНМСП – партера на ул. „ Леге “ 2-4 ще се организира конференция, която ще покаже резултатите от ПИЛОТНАТА ЗА СТРАНАТА ВАУЧЕРНА СХЕМА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИКТ УСЛУГИ НА МСП.

***
София.
От 10.00 часа в хотел " Централ " ще се организира районен покровителствен конгрес по план " Цветно на следващия ден за нашите деца ". Събитието се провежда от Сдружение " Инициатива за равни благоприятни условия ".

***
София.
От 13.00 часа зам.-кметът по строителство инж. Ангел Джоргов и зам.-кметът по превоз Кристиан Кръстев ще ревизират построяването на новото кръстовище с кръгово придвижване сред булевардите „ Св. Климент Охридски “ и бул. „ Андрей Ляпчев “ в регион " Студентски ".

***
София.
От 18.00 часа в Съюза на българските художници, зала „ Райко Алексиев “ ще бъде открита ретроспективна галерия на Иван Веселинов

***
София.
От 19.30 часа в зала „ България “ ще се организира концертна стратегия с произведения от български композитори от последната генерация на родното композиторско творчество озаглавена
" Ново потомство ", която ще бъде показана от Русенска филхармония по време на Международния фестивал „ Софийски музикални седмици “ това лято.

***
София.
От 20.00 часа ще се организира второто издание на Софийския фестивал на музикалния спектакъл на лятна сцена Парк Военна академия

***
Благоевград.
От 8.30 до 17.30 часа в Зала № 5 Община Благоевгра ще се организира Ден на отворени порти на Общински съвет по наркотични субстанции Благоевград

***
Благоевград.
От 9.30 часа ще се организира постоянно съвещание на Общинския съвет в Благоевград.

***
Варна.
От 10.00 часа ще се организира церемониален акт по заграбване на първо старшинско звание и връчване на свидетелства за професионална подготовка на кадетите от Випуск 2022 на Професионалния старшински лицей към ВВМУ „ Н. Й. Вапцаров “.

***
Варна.
От 11.00 часа, в Социална чайна Варна ще се организира конференция на екипа на фестивалът Ritual Gatherings, който ще се организира от 30 юни до 3 юли на плаж Камчия, при устието на реката.

***
Варна.
От 14.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция във връзка Международния музикален фестивал " Варненско лято " 2022

***
Варна.
От 18.30 часа в ДКТ „ Васил Друмев “ ще се организира Годишен концерт на школите към ЦПЛР - ОДК „ Анастас Стоянов “.
Концертът ще бъде под мотото „ Дъга от изкуства “ в него ще се включат деца и преподаватели от всички школи.

***
Видин.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция във Видин ще се състои конференция на група съветници от Общинския съвет във Видин по настоящи въпроси.

***
Сливен.
От 13.00 часа Министърът на правораздаването Надежда Йорданова ще направи посещаване в Сливенския затвор, където ще се срещне с дами, лишени от независимост, които дефинират себе си като жертви на домашно принуждение.

***
Шумен.
Дирекцията на Политическа партия „ Шуменско плато “ провежда обичайния фестивал „ Зелени слънца “, отдаден на Еньовден. Той ще започва в 5.33 часа с изгрева на Слънцето на 24 юни – четвъртък, на поляната до осведомителния център на монумент „ Създатели на Българската страна “.
От 18.30 часа пред постройката на Астрономическата обсерватория на платото ще се организира празник с креативен ателиета и занимания, особено квалифициран от преподавателина на Центъра по естествени науки към ШУ " Епископ Константин Преславски ".

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР