*** София От 9.00 часа в училищата в страната ще

...
*** София От 9.00 часа в училищата в страната ще
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 15 юни

*** София

От 9.00 часа в учебните заведения в страната ще се организира Националното външно оценяване по български език и литература.

От 09.15 часа 21-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мирослав Дебрелиев за изменение на мярка за неотклонение.

От 09.30 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 5 души, упрекнати за изнудване.

От 10.00 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 5 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 5 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 6 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против трима души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.30 часа 2-ри състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 10 души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 13.30 часа 13-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против 4 души, упрекнати за образуване и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа 19-и състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против трима души, упрекнати за формиране и управление на проведена незаконна група.

От 14.00 часа в конферентния център на хотел „ Грами “ на бул. „ Александър Малинов” 79Г ще се организира конференция на тематика „ Алтернативна икономическа теория за развиването на България”.

От 14.30 часа в УМБАЛ „ Александровска “ ще се проведат безвъзмездни прегледи за глаукома и макулна недъгавост.

*** Балчик

От 19.00 часа в Държавен културен институт – Културен център „ Двореца” ще бъде показан спектакълът „ Здравей, Лято!”.

*** Разград

От 17.30 часа в Регионална библиотека „ Проф. Боян Пенев “ ще бъде показана новата книга на Божидарка Златарева „ Разград и животът – огромният и малкият”.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР