*** София. От 9.00 часа ще се състои заседание на

...
*** София. От 9.00 часа ще се състои заседание на
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 3 октомври

***
София.
От 9.00 часа ще се състои съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10.00 часа Министерският съвет ще организира съвещание.

***
София.
От 11.30 часа в националното заседание ще се организира работна среща сред Движение за права и свободи и претендента на Обединени патриоти и ГЕРБ за парламентарен арбитър Красимир Влахов. От 12.00 часа среща с Влахов ще проведат представители на партия „ Воля “.

***
София.
От 09.00 часа 32 състав на Софийски градски съд ще прегледа подадена молба за изменение на мярката за неотклонение на 15-годишния юноша, който намушка момче в столичния кв. „ Надежда “. Очаква се съвещанието да бъде закрито.

***
София.
От 9.30 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мирослав В., Живко И. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 13 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Младен М., Мария Т. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Българска телеграфна агенция Експертният клуб за стопанска система и политика (ЕКИП) ще показа разбор, отдаден на корпоративния налог в България

***
София.
От 10.00 часа 3 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Богдан К., Александър Щ. и Цветомир В., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 8 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Цветан В., Александър П., Илиан З. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 13 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Пламен И., Явор А. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 15 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мартин М. и Стефан Стефанов, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.10 часа в постройката на КЕВР ще се организира публично разискване на план на решение за одобрение на бизнес проекта на „ Водоснабдяване и канализация ” ЕООД, гр. Плевен и за одобряване и одобрение цени на ВиК услуги на „ Водоснабдяване и канализация ” ЕООД, гр. Плевен.
проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа 18 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Огнян А., Янко Я. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа 18 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Десислава Т., молба за рехабилитация.

***
София.
От 11.00 часа 18 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Николай П. и Виктор И., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа 18 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Николай П. и Виктор И., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Инфо Център „ София – Европейска столица на спорта “ ще се организира ресконференция във връзка идния през този уикенд СОФИЯ ФИТ ФЕСТ.

***
София.
От 11.00 часа в Прес клуб БТА-София ще се организира конференция по отношение на основаване на Асоциация на сдруженията, ръководещи етажна благосъстоятелност (АДУЕС).

***
София.
От 11.00 часа в хотел Интерконтинентал, зала „ Бална “, пл. Народно заседание 4, Manchester Airports Group (MAG) ще организира конференция за представянето на компанията и нейните бъдещи проекти за присъединяване в процедурата по отдаване на концесия на летище „ София “.

***
София.
От 12.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на тематика „ Национално стратегическо обединяване за възобновление, напредък и рационализация на България “.

***
София.
От 12.30 часа в Литературен клуб „ Перото “ ще бъде показана книгата „ Живот без алергии “ на доктор Василка Юрукова.

***
София.
От 13.30 часа 6 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Атанас А., Красимир Я. и Николай Р., упрекнати в образуване и управление на

***
София.
От 13.30 часа ще се организира съвещание на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.

***
София.
От 13.30 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Маньо Ст., Васил Р. и Данаил И., упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа 1 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван Сл., Янко К. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 15.00 часа 17 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Даниел Н., Велизар Г. и други, упрекнати в образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 18.30 часа в Литературен клуб „ Перото “ Издателство „ Милениум “ ще показа книгата „ Хроники на безвремието “.

***
София.
От 14.30 часа в зала 142, в постройката на Народното събрание на пл. ‘’Княз Александър I’’ №1, Комисията по взаимоотношението с неправителствените организации и жалбите на жителите, взаимно с Комисията по образованието и науката ще организира постоянно заседание=

***
София.
От 17.00 часа в Клуб " Журналист " към Съюз на българските журналисти, ул. " Граф Игнатиев " 4, ет. 1, ще се състои вечер в памет на известния австралийски публицист Уилфред Бърчит.

***
Бургас.
От 10.30 часа в експоцентър „ Флора “ ще се организира втория ден от семинара на тематика „ Въздействието на замърсяването с твърди боклуци в Черно море и други аспекти на опазването на околната среда “.

***
Бургас
В 17.00 часа в Магазия 1 в зоната за свободен достъп ще бъде открита образователната година във филиала на Националната художествена академия в Бургас.

***
Варна.
В 09.00 часа пред постройката на Адмиралтейството, на ул. „ Преслав ” 16, с публична гала командира на Военноморски сили на България контраадмирал Митко Петев ще посрещне началникът на Генералния щаб на Военноморски сили на Република Гърция вицеадмирал Николас Цунис.

***
Варна.
От 10.30 часа в зала „ Варна “ делегация от Правителството на Москва ще организира среща.

***
Варна.
От 10.00 часа в Икономически университет – Варна, Студентска улица, ет. 1,ще бъде открита документална галерия „ Зараждане на гражданското общество в България /1987 – 1989/ “ на Държавна организация „ Архиви “.

***
Варна.
От 14.30 часа в зала „ Общински съвет “, ет.2, на Община Варна ще се организира кръгла маса по проблемите на фамилиите с деца с аутизъм. Асоциация „ Да съхраним дамата “ ще организира този самобитен открит разговор на тематика „ Да съумяваме дружно “ по план „ Иновативно-интеграционни, социално-здравни действия за деца с разстройства в аутистичния набор и за техните фамилии ”. Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Община Варна, Дирекция „ Социални действия “.

***
Велико Търново.
От 18.30 часа в Клуб 7 ще се организира Представяне на книгата „ Кошмарът “, с създател Надежда Радева.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа на стадион „ Ивайло “ ще се проведат Масови безвъзмездни тренировки – есен 2018.

***
Враца.
От 17.00 часа в огромна зала на РИМ-Враца ще се организира концертно показване на книга „ Хоровите послания на Николай Стойков ” от Николина Кротева.

***
Враца.
От 19.00 часа в камерна зала на ДКТ ще бъде показана постановката „ Предградия “ от Ерик Богосян.

***
Враца.
От 19.00 часа в градска концертна зала ще се организира Месец на клавишите- концерт на Симфониета Враца.

***
Горна Оряховица.
От 15.00 часа на стадион „ Захарни фабрики “ ще се организира среща от шампионата на юноши старша възраст – зона Велико Търново сред ОФК „ Локомотив ” – ОФК „ Бдин 1923 “ гр. Видин.

***
Добрич.
От 09.30 часа в Детска градина № 8 ще се играе куклен театър „ Приказка за Ох “ на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе “.

***
Дупница.
От 17.30 часа в заседателната зала на Общината ще се организира намерено съвещание на Комисията по спорта към Общински съвет - Дупница с представителите на клубовете от общината.

***
Кюстендил.
От 14.00 часа в постройката на Областната администрация – конферентна зала на 2-ри етаж Българската търговско-промишлена палата и Кюстендилската търговско-промишлена палата провеждат среща-дискусия по отношение на поддържане на тесни контакти с локалния бизнес, регионалните и общински управляващи и медии.

***
Кюстендил.
От 15.00 часа в Обучителния център на Регионална библиотека " Емануил Попдимитров " ще бъдат показани резултатите от осъществявания план " Информацията и знанието за стабилно развиване – отговорност за стабилно бъдеще ".

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в огромната зала на читалище „ Братство ” ще се организира концерт, отдаден на Международния ден на музиката.

***
Пловдив.
От 09.30 часа в 10 зала Окръжен съд ще гледа делото против Николай Н. и Бренченс Й.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в зала „ Съединение " на Регионалния исторически музей ще се организира публично разискване на транспортните и инфраструктурни проблеми на град Пловдив, проведеното от Сдружение с нестопанска цел „ Бизнесът за Пловдив ".

***
Пловдив.
От 18.30 часа в Цар Симеоновата градина, Виенски павилион ще бъдат открити Националните дни за учене през целия живот. Събитието на МОН е главната национална демонстрация, обвързвана с ученето през целия живот и ученето на възрастни. То ще се състои от 3 до 5 октомври в гр. Пловдив.

***
Пловдив.
Общинските съветници от ГЕРБ-Пловдив ще проведат приемни с жители. Георги Василев, от 16.00 до 18.00 часа в партийния офис в регион „ Южен ” на ул. „ Академик Петър Динеков “ №1А; Ани Лафчиева, от 17.00 до 18.30 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен ” на ул. „ Коста Паница “ №5; Емил Русинов, от 17.30 до 19.00 часа в офиса на ГЕРБ в регион „ Източен ” на ул. „ Коста Паница “ №5.

***
Смолян.
Народни представители от „ Българска социалистическа партия за България " ще обсъдят „ Визия за България " с жители в област Смолян. Програмата може да прочетете тук.

***
Търговище.
От 17.30 часа в Регионален исторически музей – Търговище, в Славейковото учебно заведение ще бъде открита изложбата „ Техниката вкъщи през първата половина на XX век ” на Националния политехнически музей – София.

***
Хасково.
От 10.30 часа в зала „ Марица “ на Областна администрация Хасково представители на Световната банка ще вземат участие в съвещанието на Регионалния съвет за развиване на Южен централен регион

***
Шумен.
От 9.00 часа във факултет „ Артилерия, Противовъздушна отбрана и КИС ” в границите на „ Форум отбранителни технологии 2018 ”, ще бъде направена презентация на „ Оптоелектрон Груп ” АД – гр. Панагюрище.

***
Шумен.
В 11.00 часа в Регионална библиотека „ Стилиян Чилингиров ” ще бъде показан краеведският уебсайт „ Шуменски истории ”.

***
Шумен.
От 15.30 часа на територията на Природен парк „ Шуменско плато “ ще бъде открит Девети народен пленер по живопис.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР