*** София От 9.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен

...
*** София От 9.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 13 януари

*** София

От 9.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Д. Ю., упрекнат в присъединяване в проведена незаконна група.

От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Х. М., П. Т., М. М., П. М., Д. М., А. С., Д. К., М. В., О. К.,Л. Р., С. Г., П. Г., Д. А., И. И., Б. С., Т. Т., К. П. и Й. П., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Л. Б., упрекнат в присъединяване в проведена незаконна група.

От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Р. П. и Н. М., упрекнати в закононарушение по работа.

От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Р. Д., С. Д., К. Н., Д. Д., С. С., В. Б., Г. Б., Г. М., М. В., А. О., Р. Н., И. Й., Т. Д., С. В., П. П., С. Г. М. И., А. М., Н. Т., М. П. Е., Д. С., М. Р., М. Е., В. Б. и Р. В., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 11.00 часа пред бюст-паметника на Алеко Константинов в Борисовата градина ще бъдат маркирани 157 години от рождението на огромния български публицист.

От 13.00 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Д. И., упрекнат в присъединяване в управлението на незаконна организация или група.

От 15.00 часа 14-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против С. М., Р. Й. и П. Б., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

От 17.30 часа в кино „ Одеон “ ще бъдат показани четири кино лентата на кинолюбители от град Шумен във връзка Деня на българското кино.

*** Бургас

От 17.00 часа в библиотека „ Пейо Яворов “ ще бъдат маркирани 142 години от рождението на нейния патрон.

От 18.00 часа в Културен център „ Морско казино “ ще бъде открита изложбата „ С мирис на кино “.

*** Варна

От 11.30 часа в Щаба на Военноморските сили ще се организира празненство по случай 121- вата годишнина от основаването му.

От 13.00 часа на стрелбище „ КОМБАТ “ на ул. „ Тролейна “ 12 ще се организира на другарски мач сред дамите от журналистическата колегия във Варна с дамския тим на Вътрешна македонска революционна организация - Варна. Поводът е навършването на 92 години от подвига на Мара Бунева, разстреляла в Скопие сръбския изтезател Велимир Прелич.

*** Видин

От 15.00 часа в заседателната зала на 6 ет. в Общината ще бъдат наградени възпитаници от ППМГ „ Екзарх Антим I “, ОУ „ Иван Вазов “ и СУ „ Цар Симеон Велики “, класирали се на призови места в Международното съревнование „ Математика без граници “ - есенен кръг и XXVIII математически шампионат „ Иван Салабашев “ 2019.

*** Враца

От 14.00 часа в заседателната зала на Община Враца ще бъдат отворени офертите на оповестената открита процедура за възлагане на социална поръчка за реорганизация и рехабилитация на водопроводната мрежа на 8 улици в село Девене.

*** Добрич

От 13.10 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе “ ще стартират просветителни концерти на Български камерен оркестър – Добрич.

От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков “ ще бъде показан спектакълът „ Дамски шивач “.

*** Панагюрище/ с. Оборище

От 11.00 часа пред паметниците на починалите съветски бойци в село Оборище ще се състои публична гала за отбелязване на 142 години от Освобождението.

*** Пловдив

От 09.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против жена, упрекната за шофиране след приложимост на опиати и предизвикателство на пътен случай, при който е умрял един човек.

От 09.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се организира съвещание по делото, формирано по тъжба на турски жител против 3-годишната му условна присъда с 4- годишен изпитателен период и санкция от 20 000 лв., с която Хасковският областен съд го е признал за отговорен в контрабанда на медикаменти.

От 10.30 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против жена, упрекната за укриване на данъчни отговорности по ЗДДС в изключително огромни размери.

В 13.30 часа в зала 10 на Районния съд ще се организира съвещание по делото против мъж, упрекнат в закана за ликвидиране.

*** Свищов

От 09.30 часа в СПГ „ Алеко Константинов “ ще се организира патронен празник на учебното заведение във връзка 157 години от рождението на Алеко Константинов. В 15.30 часа в Гербовата зала на Община Свищов ще се организира конференция с лауреата за 2019 година и журито на Международния конкурс за пай комичен роман „ Алеко “. В 17.00 часа от къща музей „ Алеко Константинов “ до паметника на Алеко в градската градина ще се организира факелно шествие. От 17.30 часа на паметника на Алеко в градската градина ще стартира обред за полагане на цветя. В 18.00 часа в салона на ПБНЧ „ Еленка и Кирил Д. Аврамови 1856 “ ще се състои тържествено честване на 157 години от рождението на Алеко Константинов.

*** Симитли

От 13.00 часа Футболен клуб „ Септември “ ще стартира подготовката си за новия футболен сезон.

*** Стара Загора

От 9.00 часа в храм „ Св. Въведение Богородично” ще бъде отслужена Заупокойна света Литургия във връзка 142 години от повторното Освобождение на Стара Загора по време на Руско-турската война 1877 – 1878 година

От 19.00 часа в Драматичния спектакъл ще бъде показана постановката „ Чичовци “ по Иван Вазов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР