*** София От 9.00 ч. архиерейска света Литургия в софийския

...
*** София От 9.00 ч. архиерейска света Литургия в софийския
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 22 декември

*** София

От 9.00 ч. архиерейска света Литургия в софийския храм „ Рождество Христово “, Архиерейска света Литургия, ще оглави Негово преосвещенство Белоградчишки свещеник Поликарп - викарий на Софийския митрополит.

От 17.00 ч. в кино „ Люмиер Лидл “ ще се излъчи документалният филм, отдаден на Гяуров, „ Неизвестното за световноизвестния” на сценариста и режисьор Станислава Калчева и оператора Иван Тонев.

*** Бургас

От 11.00 часа в Народно читалище „ Петър Янев 1939 “ в кв. Крайморие, Бургас ще се организира коледно празненство.

*** Варна

От 11.00 ч. в храм " Св. Атанасий " - сказка на тематика: " Юдейската пустиня в избавителната история от старозаветни и новозаветни времена " ; преподавател: доцент доктор Екатерина Дамянова - БФ при СУ " Св. Климент Охридски ".

От 15.00 до 17.00 ч. в Grand Mall доброволците на Български юношески Червен кръст- Варна ще провеждат " Благотворителен коледен базар ". Със събраните средства ще се купят плюшени играчки за децата, които се лекуват в детските отделения на УМБАЛ " Света Марина " и на МБАЛ " Света Анна " и няма да са вкъщи за празниците.

*** Добрич

От 11.00 ч. в Центъра за настаняване от фамилен вид за деца и младежи – ЖК „ Балик “ ще се състои куклен театър „ Топла приказка от сняг “ на Държавен куклен спектакъл „ Дора Габе “ по приказката „ Слънцето и снежните индивиди “.

*** Ловеч

От 9.00 ч. Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гаврил ще оглави Архиерейска света Литургия в храм " Св. Троица " в Ловеч.

*** Петрич

Ще бъде открит Коледен шампионат по тенис на маса, утвърдил се в община Петрич през годините до момента.

*** Сливен

От 11.00 ч. в куклен спектакъл – Сливен ще се състои зимен празник.

*** Смолян

От 10.00 ч. Община Смолян и Спортен клуб по тенис на маса „ Орфей “ провеждат коледен благотворителен шампионат за Купата на кмета.

*** Стара Загора

От 11.00 ч. ще се организира коледен концерт в кукления спектакъл.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР