*** София От 8.00 до 13.00 часа, в кабинет №

...
*** София От 8.00 до 13.00 часа, в кабинет №
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 30 септември

*** София

От 8.00 до 13.00 часа, в кабинет № 218, намиращ се на втория етаж в поликлиниката на ВМА експерти ще преглеждат гратис пациенти с проблеми с кръвното налягане.

От 09.15 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за реабилитация на Стоян Заптиев.

От 9.30 часа на „ Дондуков " 2 ще се организира консултативна среща на тематика: Преглед на двустранните връзки сред Република България и Република Северна Македония в подтекста на постигнатите резултати от работата на Съвместната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и просветителни въпроси и предстоящата покана към Република Северна Македония за присъединение към Европейския съюз.

От 09.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за закононарушение по работа на Евгени Крусев.

От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за образуване и управление на незаконна група на Симеон Танев, Добрин Добрев, Веселин Ранчев, Красимир Неделчев, Георги Георгиев и Катерина Халтъкова.

От 10.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за молба на кумурилане на наказванията на Деян Иванов.

От 10.00 ч. в Областен информативен център - София на бул. „ Витоша " № 99 Столична община провежда публична гала „ Първа копка " по отношение на дейностите по план „ Обновяване и създаване на обществени заведения на територията на Столична община " - стадий 1, за обект Кризисен център „ Вяра, вяра и обич ". От 11.30 ч. в регион „ Надежда ", ул. „ Свободна " № 30 Столична община провежда публична гала „ Първа копка " по отношение на дейностите по плана.

Информационна акция „ Сърце&Бъбрек ". Направи връзка " стартира в УМБАЛ „ Св. Иван Рилски " във връзка Световния ден на сърцето, който отбелязахме на 29 септември.

От 11.00 в зала „ Проф. Марин Дринов ", Институтът за проучване на популацията и индивида при Българска академия на науките (ИИНЧ при БАН) ще показа отпечатания алманах материали по плана „ Мерки за превъзмогване на демографската рецесия в Република България ".

От 11.00 часа Нов български университет открива своята 29-а академична година с тържествена гала.

От 12.00 часа в зала " Рила " в хотел Балкан е планувана конференция на Нейно кралско височество Дана
Фирас, принцеса на Йордания, и министър Николина Ангелкова по отношение на конференцията на тематика: „ Нови
културни направления в Дунавския район ".

От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за длъжностно заграбване в изключително огромни размери на Магдалена Иванова, Анна Ланкова, Димчо Митев и Младен Младенов.

От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за образуване и управление на незаконна група на Пламен Ганев, Ердинч Хаджиев, Костадин Костадинов.

От 14.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за образуване и управление на незаконна група на Кирил Георгиев.

От 15.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за образуване и управление на незаконна група на Николай Сирашки, Асен Макавеев, Мирослав Янакиев и Десислав Аврамов.

От 17.00 ч., в галерията на ул. „ Оборище " № 5 Заместник-министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Андреана Атанасова и посланикът на Индия у нас Н. Пр. Пуджа Капур ще валидират пощенска марка, отдадена на Махатма Ганди.

От 17.30 в дворът на къща музей „ П. К. Яворов " ще се организира Ден на поезията и музиката.

От 13.30 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото за длъжностно заграбване в изключително огромни размери на Магдалена
Иванова, Анна Ланкова, Димчо Митев и Младен Младенов.

*** Балчик

От 11.30 часа се откриват изложбите „ Всичко се състои в нашите сдружени сили " и „ Храм на понтийската майка на боговете - Кибела " в Съдебна палата по отношение на Дни на отворените порти в Районен съд - Балчик.

*** Благоевград

От 10:00 часа пред Учебен корпус № 1 ще бъде открита новата академична година в Югозападния университет „ Неофит Рилски ". Преди началото на церемонията - в 9.50 часа ще бъдат поднесени венци и цветя пред паметника на Неофит Рилски.

*** Варна

От 10.00 ч. в Аулата на ИУ - Варна, ще се състои тържествено разкриване на образователната 2019/2020 година за Колежа по туризъм.

От 11:00 часа в Областния информативен център- Варна на Община Варна, пл. „ Св. Св. Кирил и Методий " (Козирката) по отношение на приключването на план „ Общуване без граници ", финансиран по Оперативна програма „ НОИР, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейските структурни и капиталови фондове.

*** Гоце Делчев

От 17.30 ч. в залата на Община Гоце Делчев ще се организира Работилници за родители „ Да пораснем дружно " по програмата на Уницеф за ранното детско развиване.

*** Добрич

От 10.00 часа ще се организира XIII Регионален обзор на хората от третата възраст в Младежки център - Добрич.

От 19.00 часа ще се състои спектакълът „ Боряна " в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков ".

*** Каварна

От 16.00 часа Общински детски комплекс открива новата образователна година.

*** Кюстендил/ с. Гюешево

От 10.00 часа на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево " започва петата подред самодейност по интернационалния план " Остани чист, кажи НЕ на корупцията ", в който взе участие Дирекция „ Вътрешна сигурност " към Министерството на вътрешните работи.

*** Пловдив

На 30 септември в „ Гранд Хотел Пловдив " / " Новотел Пловдив " / в Пловдив ще се организира Годишната среща на Съвета на регулаторите на Балканския Консултативен Форум /БКФ/.

В 09.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се организира съвещание по делото против заместник-кметът на Община Куклен - Костадин П. и Надежда Минчева, упрекнати за нарушавания при публични поръчки.

В 09.30 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се организира съвещание по делото, с което доктор А. Н. апелира условна присъда от 1 година отнемане от независимост с 3 години изпитателен период и отнемане от право да упражнява лекарска специалност за период от 1 година. Тя е приета за отговорна от Хасковския областен съд за това, че в качеството си на лекар-ординатор-педиатър в Детско поделение към МБАЛ Харманли ЕООД, предизвикала гибелта на бебе, настъпила на 13.04.2014 год., заради немарливо осъществяване на правно регламентирана активност, представляваща източник на нараснала заплаха.

В 13.30 часа в зала 1 на Районния съд ще се организира съвещание по делото против Рангелина Н. и Владимир К., упрекнати в машинация, обвързвана с потулване на дело за обезчестяване.

От 18.30 ч. в културен център „ Тракарт " ще бъде показват книгата „ Присъдата " - документален роман за страдащите от множествена склероза.

*** Смолян

Започва осмото издание на интернационалния фестивал „ Забранено за възрастни ", които ще се проведат в Смолян и още 19 обитаеми места от всички 10 общини в региона.

От 9.00 часа ще стартира празничната божествена света Литургия в храм „ Покров на Пресвета Богородица ", съграден в двора на Архиерейското наместничество в Смолян. Тържественото свещенодействие е в чест на храмовия празник и ще бъде възглавено от Негово Високопреподобие архимандрит Висарион - архиерейски наместник на Смолянска духовна околия. В 11.00 часа ще бъде отслужен празничен водосвет, а по-късно ще има благословена софра. От 18.00 ч., ще бъде отслужена празнична Вечерня с Петохлебие.

*** Стара Загора

От 19.00 часа ще се състои спектакълът „ Нощно слънце " в Драматичен спектакъл - Стара Загора.

*** Сливен

От 18.30 часа в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров " ГЕРБ - Сливен ще даде публично начало на предизборната си акция със особено събитие, представящо главните цели в програмата за ръководство на общината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР