***София.От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се проведе брифинг

...
***София.От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се проведе брифинг
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 14 март

***
София.
От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се организира брифинг на Националния спешен щаб за ковид.

***
София.
От 11.00 часа в хотел „ Арена Ди Сердика " ще се организира среща-разговор на жители, общественици, цивилен организации, бизнесмени и експерти в разнообразни сфери на познанието и живота, които имат визия за разрешаването на настоящи за страната ни въпроси.

***
София.
От 13.00 часа пред постройката на Министерски съвет ще се организира народен наставнически митинг срещу въвеждането на ранното полово обучение в българските детски градини и учебни заведения.

***
Горна Оряховица.
От 9.45 часа на Стадион „ Захарни фабрики " ще се състои футболна среща от шампионата за юноши младша възраст - зона „ В.Търново " сред ОФК „ Локомотив " Горна Оряховица - ОФК „ Спартак " Плевен.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в НЧ „ Напредък-1869 " Драматичен-куклен спектакъл „ Васил Друмев ", Шумен показва пиесата „ Цветни магии " от Румен Николов, с присъединяване на Димитър Атанасов, Миглена Стоева и Елена Атанасова.

***
Кюстендил.
От 9.30 часа в храм „ Успение на Пресвета Богородица " ще се състои Заупокойна света Литургия и панихида в памет на Ловчанския и Кюстендилски митрополит Иларион във връзка 220 години от рождението му.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР