***София.От 16.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков 2 държавният

...
***София.От 16.30 часа в Гербовата зала на „Дондуков 2 държавният
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***
София.
От 16.30 часа в Гербовата зала на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще награди с медал „ Св. Св. Кирил и Методий " първа степен художествения началник и шеф на Мариинския спектакъл на Санкт Петербург Валерий Гергиев.

***
Силистра./с. Кайнарджа.
От 10.00 часа българският министър-председател Бойко Борисов и румънският му сътрудник Михай Тудосе ще открият новия Граничен контролно-пропусквателен пункт Кайнарджа-Липница.

***
Варна.
Българското и румънското държавни управления ще проведат взаимно съвещание в резиденция „ Евксиноград " във Варна. Следобед министър председателят Бойко Борисов ще бъде хазаин на четиристранна среща с министър-председателите на Гърция Алексис Ципрас, на Румъния Михай Тудосе и с президента на Сърбия Александър Вучич.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Тържествена " на Съдебната палата ще се състои церемонията по формалното встъпване в служба на членовете на новоизбрания състав на Висшия правосъден съвет.

***
София.
От 14.45 часа ръководителят на Народното събрание Димитър Главчев и проф. Огнян Герджиков ще създадат изказвания пред публицисти във връзка със основаването на Консултативен съвет по законодателството към Народното събрание.

***
София.
От 08.30 часа в постройката на „ Национална финансово - стопанска гимназия " ще се организира първата серия от обучителни семинари по план „ МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ - способи за развиване на бизнес концепция и нейната реализация ".
***
София.
От 09.30 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Калоян П., Любомир С. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа в Иновационен конгрес „ Джон Атанасов " на „ София Тех Парк " ще се организира конференцията „ Кибер сигурност - информация и (лични) данни. Бъдете нащрек! ".

***
София.
От 10.00 часа в заседателната зала на Съюза на юристите в България (ул. „ Пиротска " №7) ще се организира полемика на тематика „ Корупцията и ефикасното ѝ противопоставяне ".

***
София.
От 10.00 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Виктор Б., Емил И. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 17-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Николай П. и Виктор И., на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Богдан К., Александър Щ. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 1-ви състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против Христо Монов, някогашен изпълнителен шеф на БДЖ (чл. 219 от НК).

***
София.
От 10.30 часа 8-и състав на Софийски градски съд ще заседава по делото против някогашния министър на защитата Николай Ненчев (чл. 282, алинея 3 НК).

***
София.
От 10.30 часа 4-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Латин М., Владислав А. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.30 часа 10-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ангел П., Крассен Н. и Лазар К., на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира строителните действия по построяването на канализация в кв. „ Бенковски ". Проверката ще стартира от бул. „ Лазар Михайлов " преди църквата. На инспекцията ще участват зам.-кметът Ирина Савина и кметът на регион „ Сердика " Тодор Кръстев.

***
София.
От 11.00 часа в пресклуб „ Журналист " българските участници в състоялия се неотдавна в Каракас Световен разговор за мир „ Всички сме Венецуела " ще опишат за зародилата се там самодейност за Международна платформа за самостоятелна публицистика.

***
София.
От 12.00 часа в киносалона на Военномедицинска академия, ще се организира тържественото отбелязване на 50-годишнината от основаването на Катедра „ Ортопедия, травматология и реконструктивна хирургия " /КОТРХ/.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Жельо Бойчев и общинският консултант Николай Николов ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. " Леге " №10, етаж 1.

***
София.
От 17.00 час в Заседателната зала - Б12 на НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов " ще се състои гала за началото на план „ Модернизация и възобновяване на образователната среда - поръчител за повишение качеството, привлекателността и успеваемостта на НАТФИЗ " Кръстьо Сарафов ".

***
София.
От 17.30 часа в Изложбена зала „ Архиви " ще бъде открита документалната галерия отдадена на 80-годишнината на Негово Величество Цар Симеон II.

***
София.
От 18.00 часа в Детския екостационар „ Бели брези " в Природен парк „ Витоша " ще бъде разгласен спечелилият в състезанието за план „ ЗАСЛОНЪТ 2050 ".

***
София.
От 18.30 часа в Литературния клуб на Столична библиотека ще се състои премиерата на дебютната стихосбирка „ Завой " на Иван С. Вълев. Събитието е част от поредицата „ Дебюти в Столична библиотека ".

***
София.
От 19.00 часа в зала 1 на НДК ще се състои концерт на световноизвестния диригент Валерий Гергиев и изключителния виртуоз - пианист Денис Мацуев с целия състав на Мариинския филхармоничен оркестър от Санкт Петербург, Русия.

***
Благоевград/ с. Рилци.
От 11.00 часа ще се организира гала „ Първа копка " - благоустрояване на ул. „ Илинден " в село Рилци,община Благоевград.

***
Бобошево.
От 10.00 до 12.00 часа националният представител от ГЕРБ-Кюстендил Ивайло Константинов провежда приемна за жители на партията на ул. „ Г.С. Раковски " №3.

***
Бургас.
От 11.00 часа в Дома на писателя ще се организира среща на български писатели с литературното общество на Търговска гимназия и Английска езикова гимназия.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще се състои литературната премиера на „ Три типичен случая " и среща с проф. Светлозар Игов.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа общинският консултант Юлияна Боева ще се срещне с жители в офиса на партията на ул. „ Георги Бенковски " №1.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в РНБ „ П. Р. Славейков " ще се организира Връчване на премиите на най-четящите деца от лятната акция за поощряване на четеното „ Ела в библиотеката ".

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „ Константин Кисимов " ще бъде показан мюзикълът „ Криворазбраната цивилизация ".

***
Враца.
От 10.30 до 14,30 часа във фоайето на Народно читалище „ Развитие " ще се състои поклонението пред шефа на Корейския културен център в града Ким Чълхо, умрял ненадейно на 29 септември.

***
Враца.
От 17.00 часа в Клуба на дейците на културата ще се организира вечер, отдадена на Международния ден на музиката и поезията.

***
Добрич.
От 18.00 часа в Дом-паметник „ Йордан Йовков " ще бъде показан спектакълът „ Пролетна машинация " по творби на Йордан Йовков и Елин Пелин, отдаден на 80 години от гибелта на Йордан Йовков.

***
Дупница.
От 13.00 часа националният представител и общински координатор на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов ще даде конференция, на която ще разяснява настоящи политически и публични тематики. Събитието ще се организира в офиса на партията намиращ се на пл. „ Свобода " 1.

***
Ловеч.
От 09.00 часа на подготвителното игрище на стадион „ Литекс " ще се организира есенният шампионат на младежките противопожарни отряди „ Млад огнеборец " за Преходната купа „ Юлиян Манзаров ".

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Дом на културата „ Борис Христов " новоучреденото съдружие „ Бизнесът за Пловдив " ще показа задачите и членовете си на конференция.

***
Пловдив.
От 17.30 часа в салона на читалище „ Христо Г. Данов 1904 ", Дружеството на писателите - Пловдив, със съдействието на читалището провежда литературно четене, отдадено на Деня на поезията. Събитието е част от културния календар на Община Пловдив.

***
Пловдив.
От 18.00 часа в изложбената зала на Регионален етнографски музей - Пловдив ще бъде формалното разкриване на изложбата „ Вотиви ", в границите на плана „ Траките - произход и развиване на етноса, културни идентичности, цивилизационни взаимоотношения и завещание от древността " на Българската академия на науките, финансиран от подаяние на господин Петър Манджуков. Изложбата ще продължи до 12 ноември 2017 година

***
Смолян.
От 12.00 часа кметът Николай Мелемов ще даде конференция в 247 зала на община Смолян.

***
Стара Загора./ с. Могила.
От 11.00 часа в центъра на с. Могила ще бъде направена алегорична първа копка на лот 1а от рехабилитацията на 30 км от пътя Стара Загора-Раднево в област Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 13.00 часа ще бъде отслужен водосвет и направена алегорична първа копка за начало на за реконструкцията на централния площад и пешеходната зона в Стара Загора.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в Регионална библиотека „ Захарий Кнажески " ще открие изложбата „ Поздравъ от Стара Загора ". Фотографии на емблематични места и здания в предишното и в този момент.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа пред Народно читалище „ Отец Паисий - 1947 " в кв. „ Зора " ще се организира национално забавление с Общински фолклорен отбор „ Загоре ".

***
Стара Загора.
От 18.30 часа в Младежкия дом ще се организира избор на Кмет на Млада Загора.

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на община Шумен ще се организира брифинг.

***
Шумен.
От 13.00 часа в заседателната зала на Община Шумен ще се организира районна среща на тематика „ Основни акценти в развиването на професионалното обучение и образование ".

***
Шумен.
От 16.00 часа в комплекс „ Ашварян " ще се състои фиеста на детски дрехи.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР