*** София.От 15.00 часа на „Дондуков 2 държавният глава Румен

...
*** София.От 15.00 часа на „Дондуков 2 държавният глава Румен
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***

София.
От 15.00 часа на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще се срещне с министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, който ще бъде на посещаване в България.

***
София.
От 09.00 часа в клуб „ Перото " - НДК ще се организира конгрес „ Когато обществото срещна бежанците ", проведен от Върховния комисариат на бежанците към Организация на обединените нации и България червен кръст.

***
София.
В Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов ще се срещне с министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, който е на публично посещаване в България.

***
София.
От 09.00 часа 15 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Георги Ст., Огнян П., Георги Ст. и Ивайло Т., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 09.30 часа, в заседателната зала в постройката на Висшия правосъден съвет (ул. „ Екзарх Йосиф " 12), Съдийската гилдия на Съвета ще организира постоянното си съвещание.

***
София.
От 09.30 часа 2 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Недко Р., Славчо Здр., Божидар Б., Александър Б., Произнасяне по реда на чл.306 от Наказателно-процесуален кодекс.

***
София.
От 9.30 часа 26 състав на Софийския градския съд ще гледа делото против Емилия К. (чл. 115-118 НК).

***
София.
От 9.30 часа 26 състав на Софийския градския съд ще гледа делото против Валентин Д., Лина А. и Мая С. (длъжностно заграбване в изключително огромни размери).

***
София.
От 9.30 часа в Конферентна зала " Европа " в постройката на КНСБ, етаж ІІ, ще се организира полемика за бъдещето на висшето обучение и неговото финансиране.

***
София.
От 10.00 часа 12 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван М., Марио Г., Методи З., Петър Д., Божидар Ст., Димитър Т., Стойко Ст., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 3 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Мелиад Ф. и Хасан Х., упрекнати в Тероризъм.

***
София.
От 10.00 часа 6 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Даниел Б., Христо П., Цветан К., Павел Ал., Кирил Д., Божидар Л., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в постройката на КЕВР (бул. " Княз Дондуков " № 8-10, ет. 4) ще се организира публично разискване на плана на Наредба за издаване, прекачване и анулация на документи за генезис на електрическа сила, създадена от високоефективно комбинирано произвеждане на електрическа и топлинна сила.

***
София.
От 10.30 часа в салона на БЧК, ул. „ Джеймс Баучер " 76, „ Национален български университет - трета възраст " завършва образователната година.

***
София.
От 11.00 часа в Американския център на Столична библиотека (пл. „ Славейков " №4А, ет.1) ще се организира конференция за идното осмо издание на Летния градски фестивал „ София Диша ".

***
София.
От 11.00 часа в заседателната зала на БДЖ в централата на холдинга (ул. „ Иван Вазов " 3) ще се организира брифинг по тематиката за европейската нотификация, която след 6 годишно изследване от страна на Европейска комисия, позволява на страната да отпусне държавна помощ за сдружението и да го подкрепи в изплащането на задълженията му. Участие ще вземат: Владимир Владимиров, изпълнителен шеф на БДЖ; Велик Занчев, зам.-министър на превоза, осведомителните технологии и известията и ръководител на Борда на шефовете на БДЖ и Пламен Пешаров, шеф на „ Пътнически транспорти " в БДЖ.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция, отдадена на 10 години от старта на DMS 17 777 - обединен дарителски номер в България.

***
София.
От 11.00 часа в „ Къщата на гражданските организации " (ул. „ Христо Белчев " 3) представители на организация „ Антикорупционен фонд " ще проведат среща с медиите.

***
София.
От 12.00 часа в Национален пресклуб на Българска телеграфна агенция ще бъде дискутирано откритото безучастие на министъра на опазването на здравето с Решение № 350 от 26.09.2014 година на Комисията за отбрана от дискриминация, доказано с Решение № 1630 от 08.02.2017 година на Върховен административен съд, Пето поделение по адм. дело № 12978/2015 година

***
София.
От 13.30 часа 9 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Нидал А., Алдин Н., Данаил Ал., Георги Ф., упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа 5 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Христо Г., Квалифицирани сформира на изнудване.

***
София.
От 14.00 часа 8 състав на Специализирания углавен съд ще гледа делото против Иван Д., Катерина Д., Анжело В., Атанас Д., Валентин Хр., Васил Ст., Кристиян К., Марио Хр. И други, упрекнати в формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 15.00 часа в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия на ул. " Леге " №10, етаж 1, Борис Цветков (общински съветник) и Димитър Данчев (народен представител) ще се срещнат с жители.

***
София.
От 15.00 часа в Българска търговско-промишлена палата (БТПП) Съветът по нововъведения при БТПП провежда кръгла маса на тематика: „ Финансовите вложители в поддръжка на новаторските стартъпи и МСП, учредени от студенти и младежи ".

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа, заместник-председателят на СОС Милка Христова и националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Димитър Данчев ще бъдат разполагаем на жителите в непрекъснатата приемна на ул. „ Леге " №10, етаж 1.
От 15.00 до 16.00 часа националният представител Румен Георгиев ще се срещне с поданици на регион „ Лозенец " в клуба на Българска социалистическа партия на ул. „ Димитър Димов " №14.

***
София.
От 14.00 часа, в зала 701 в АПИ, се отварят офертите за избор на реализатор на строително-монтажните работи за възобновяване на сектора при 10 км на път II-14 Видин - Кула - Връшка чука.

***
София.
От 17.30 часа в НХА, изложба „ Академия ", ул. „ Шипка " 1, ще се състои представянето на книгата „ 120 години българско изкуство. Дизайн ".

***
София.
От 18.00 часа в изложба „ Нюанс " ще бъде показана изложбата „ Тайните на Лоара ".

***
София.
От 19.00 часа в изложба „ Синтезис " (бул. „ Васил Левски " 55) ще бъде открита галерия под надслова „ Пространство с доста измерения ".

***
София.
От 19.00 часа в Концертна зала №1 в Централния боен клуб ще се състои концертът „ Песни под незалязващото слънце ".

***
София.
От 19.30 часа в зала " България " Нов симфоничен оркестър закрива 26-я си сезон.

***
Благоевград.
От 19.00 часа в Младежки дом - Благоевград ще бъде намерено петото издание на детския сценичен фестивал „ Талантино ".

***
Бургас.
От 11.00 часа в " Кариерен център " към Дирекция " Регионална работа по заетостта " -Бургас ще се организира взаимна конференция на Дирекция " Регионална работа по заетостта " -Бургас, Дирекция " Бюро по труда " -Бургас, Регионална дирекция `Социално подкрепяне " -Бургас, Дирекция " Областна ревизия на труда " -Бургас.

***
Бургас.
От 18.00 часа в Дома на писателя ще бъде показано второто издание на книгата на Керана Ангелова " Зана ".

***
Бургас.
От 18.30 часа в залата на държавна такса „ Адриана Будевска " ще бъде прожектиран новият български филм " Пътят на воина ".

***
Варна.
От 10.00 часа в клуба на Политическа партия ГЕРБ на ул. „ Г. Бенковски " №1 националният представител от Политическа партия ГЕРБ Руслан Тошев провежда приемна за жители.

***
Варна.
От 10.00 часа в офиса на партията на ул. „ Георги Бенковски " №1 общинските консултант от Политическа партия ГЕРБ - Антоанета Цветкова ще се срещне с жители.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в Голяма Зала на Община Велико Търново ще се организира Дипломиране на възпитаници от ПМГ.

***
Велико Търново/ с. Шемшево
От 10.30 часа на стадиона в селото ще се организира Откриване на „ Детска полицейска академия ".

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в ХГ „ Борис Денев " ще се организира разкриване галерия живопис и графика на In memoriam Сергей Немцеров.

***
Горна Оряховица.
От 18.00 часа в пешеходната зона в центъра на града ще се организира Дефиле на сформира от България, Грузия, Испания, Молдова и Сърбия.

***
Горна Оряховица.
От 20.00 часа в НЧ „ Братя Грънчарови-2002 " ще се организира Официално разкриване на Детски фестивал на изкуствата „ Раховче " и Международен фолклорен фестивал „ Раховче ".

***
Добрич.
От 10.00 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " - Интерактивна зала ще се организира Летен детски клуб „ Играй и учи ".

***
Добрич.
От 19.00 часа в Концертна зала „ Добрич " ще се организира концерт на Български камерен оркестър - Добрич.

***
Добрич.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл „ Йордан Йовков " ще се състои „ Черното пиле " - моноспектакъл на Мариус Куркински.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в Музей на фотографията и актуалните образни изкуства-Казанлък ще бъде открита фотоизложбата SECOND FACE / Miljan Nedeljković.

***
Монтана/Брусарци.
От 9.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ в гр. Брусарци, ул. „ 23-ти септември " № 79, народните представители от ГЕРБ в 12-и МИР - Монтана, Дилян Димитров и Ирена Димова, провеждат приемна за жители.

***
Пазарджик.
От 15.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Пазарджик Петя Цанкова и народните представители Йордан Младенов и Надя Клисурска провеждат конференция по настоящи тематики.

***
Плевен.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция - Плевен ще се организира конференция във връзка 64-ти „ Парад на модата - Плевен -2017г. " Форумът ще бъде показан от неговия режисьор Георги Ангелов.

***
Пловдив.
От 09:00 часа в зала 12 на Районен съд - Пловдив ще се гледа делото против мъж, упрекнат в имотна машинация.

***
Пловдив.
От 09:30 часа в зала 1 на Окръжен съд - Пловдив ще се гледа делото против четири лица, упрекнати в разпространяване на наркотични субстанции.

***
Пловдив.
От 10:00 часа в зала 1 на Апелативен съд - Пловдив ще се гледа жалбата на подсъдимата Антония Василева, която е приета за отговорна в това, че в интервала 26.11.2011 година - 2.02.2012 година в гр. Хасково, при изискванията на продължавано закононарушение в качеството й на длъжностно лице касиер в районно управление (на МВР) „ Български пощи " ЕАД - Пловдив.

***
Пловдив.
От 13:00 часа в Тютюневия град Фондация „ Пловдив 2019 " ще се организира на практика семинар на тематика ИНДУСТРИАЛНА АРХЕОЛОГИЯ - Живият град в подтекста на актуалните концепции за културно завещание.

***
Разград.
От 14.00 часа в фоайето на Общински културен институт ще се организира конференция във връзка 10-тото издание на фестивала „ Звезден път ", който ще се организира на 23 и 24 юни в Разград.

***
Свищов.
От 19.00 часа на пл. „ Алеко " в Свищов, ще стартира концерт на военните духови оркестри в Сухопътни войски, част от честванията във връзка 140 години от освобождението на града.

***
Смолян.
От 10.00 ч. в Смолян, в региона на тунела в кв. Устово, Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Смолян, взаимно с РД ПБЗН - Пловдив ще проведат огромно занимание по отношение на тестването на силите за реагиране на единната избавителна система в Смолян - Пожарна, Полиция, Бърза помощ и БЧК-Смолян.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в офиса на ГЕРБ на бул. „ Митрополит Методий Кусев " № 5 националният представител Емил Христов ще се срещне с жители.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се организира Програма за лятна работа с деца.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа, в Пресклуб на Българска телеграфна агенция - Стара Загора, ще се състои конференция на Инициативния комитет на притежателите на земи в квартал „ Бедечка ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Република България „ Захарий Княжески " ще се организира Концерт - пиано на Георги Белчев, възпитаник на НУМСИ „ Христина Морфова ".

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Оперен спектакъл ще бъде показана премиерата на операта „ Дон Жуан " от В.А. Моцарт.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен спектакъл ще бъде показана постановката „ Госпожа Министершата " от Бранислав Нушич.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Къща музей „ Гео Милев " ще се състои показване книгата на Александър Урумов „ Али безсмъртния ".

***
Хасково.
От 17.30 часа в Градската градина Духовият и Народният оркестър провеждат летен концерт за жителите и гостите на града.

***
Хасково.
От 19.00 часа в огромната кинозала в Дом на техниката-Хасково ще се състои Концерт-спектакъл в поддръжка на акцията „ От обич към живота ".

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще се организира брифинг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР