София.От 14.30 часа в зала EFE на хотел „Маринела министърът

...
София.От 14.30 часа в зала EFE на хотел „Маринела министърът
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 12 юни

София.
От 14.30 часа в зала EFE на хотел „ Маринела " министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще открие конференцията „ Спортът за всички като средство за интеграция и мост сред обичаи и нововъведения ".

***
София.
От 9.00 часа в залата на IV етаж в МОН ще бъде показан разбор на резултатите от майската изпитна сесия на държавните зрелостни изпити.

***
София.
От 09.30 часа в постройката на Висшия правосъден съвет ще се организира седмичното съвещание на съдийската гилдия на Висш съдебен съвет.

***
София.
От 09.30 часа в хотел „ Рамада " президентите на КТ „ Подкрепа " и на КНСБ Димитър Манолов и Пламен Димитров, дружно с министър Бисер Петков, ще открият двудневно съвещание на Изпълнителния комитет на IndustriALL Europe - Европейската федерация на промишлените
синдикати.

***
София.
От 10.00 часа в зала „ Роял 1 " на „ София Хотел Балкан " вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие Международна конференция „ Българските общности в Западните Балкани - основен фактор в процеса на присъединение на страните към Европейския съюз ". В събитието ще вземат участие представители на българските общности в Република Македония, Албания, Сърбия и Косово.

***
София.
От 10.00 часа в хотел Интер Континентал - София министърът на туризма Николина Ангелкова ще открие 5-ата годишна среща на Националния ръб по туризъм.

***
София.
От 10.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на браншови организации в пътническия превоз, на която ще показват причините си срещу Законопроекта за Българската автомобилна камара, импортиран за разглеждане в Народното събрание, и ще осведомят за идния митинг на автобусните превозвачи на 14 юни 2018 година

***
София.
От 10.30 часа в зала 238 в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър " ще се организира съвещание на Комисия по правни въпроси.

***
София.
От 11.00 часа в Институцията на омбудсмана на Р България (ул. „ Георг Вашингтон " 22) омбудсманът Мая Манолова и Сдружението за правна помощ на потребителите провеждат взаимно разискване на новите продуктови такси (екотаски) при импорт на моторни транспортни средства.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на тематика Геополитическият пъзел на международната смяна " с присъединяване на проф. д.ик.н. Нина Дюлгерова - учител във ВСУ „ Черноризец Храбър " и ЮЗУ „ Св. Неофит Рилски ", и Симеон Николов - Център за стратегически проучвания в сигурността и интернационалните връзки.

***
София.
От 14.30 часа в Министерство на икономката ще се състои брифинг след срещата сред заместник-министърa на стопанската система Александър Манолев и представител на световен снабдител на артикули, решения и услуги за ръководство на силата и данните в автомобилния бранш, който ще влага в ново индустриално дружество в Северна България.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Нона Йотова и общинският консултант Иван Таков ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на Българска социалистическа партия - София на ул. " Леге " №10, етаж 1.

***
Благоевград.
От 10.30 часа Административен съд - Благоевград провежда Ден на отворените порти, който ще се организира в постройката на съда, находяща се в гр. Благоевград, ул. " Тодор Александров " №47, ет.3.

***
Варна.
От 10.30 часа във Фестивален и конгресен център - Варна ще се състои конференция на Лиса Джерард и „ Мистерията на българските гласове " по отношение на „ Интермецо " - взаимна стратегия на Международния музикален фестивал „ Варненско лято " и Международния сценичен фестивал „ Варненско лято ".

***
Варна.
От 10.30 часа в зала „ Варна ", Община Варна, кметът Иван Портних ще посрещне интернационалните специалисти от ACES (Асоциация на европейските столици и градове на спорта) по отношение на кандидатурата на Варна за Европейски град на спорта.

***
Варна.
От 15.30 часа в Юнашкия салон ще се организира конференция за Варна като претендент за Европейски град на спорта.

***
Велико Търново.
От 09.20 часа в Националния боен университет „ Васил Левски " във Велико Търново ще се организира изнесен съвещание на парламентарната комисия по защита.

***
Велико Търново.
От 10.00 часа в регионалната дирекция на Държавна фирма „ Земеделие " във Велико Търново ще се организира „ Ден на отворени порти ".

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на Общински съвет кметът на Община Видин Огнян Ценков и заместник-кметът Венци Пасков ще връчат трудовите контракти на лицата, включени в Регионалната стратегия по претовареност.

***
Видин.
От 10.30 часа в конферентния център на Областна администрация Видин, ще се организира Осмата районна среща на клубовете „ Млади възрожденци ", на която ще участва Огнян Ценков, кмет на Община Видин.

***
Враца./с. Бели извор.
От 11.00 часа на прелеза при село Бели извор (област Враца) ще бъде изложен автомобил, претърпял акцидент при погрешно прекосяване през железопътен прелез. Целта е този автомобил да провокира вниманието на водачите на моторни транспортни средства като им демонстрира какви могат да бъдат следствията при неспазване на разпоредбите. Инициатива е на Национална компания „ Железопътна инфраструктура " във връзка Международният ден за безвредно прекосяване през железопътните прелези.

***
Карлово.
От 13.30 часа в НЧ „ Христо Ботев -1869 " ще бъде открит Национален училищен събор, отдаден на 170-тата годишнина от рождението на Христо Ботев. От 17.00 часа ще тръгне шествие със флагове до паметника на Христо Ботев и рецитал на Ботеви стихове. От 19.30 часа ще се състои концерт с присъединяване на Първи училищен гвардейски отряд към ЕГ „ Христо Ботев " - гр. Кърджали и Деси Добрева.

***
Перник.
От 13.30 часа Народният представител от ГЕРБ доктор Александър Александров провежда приемен ден в кметство „ Изток ", намиращо се на ул.„ Благой Гебрев " 15.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в Регионалния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Политическа партия АБВ с присъединяване на ръководителя на партията Румен Петков.

***
Пловдив.
От 13.30 часа в CraftBar - Пловдив (ул. „ Абаджийски " №15, кв. „ Капана " ) ще се организира конференция „ Заедно за дребния Станислав ".

***
Пловдив.
От 16.00 часа общинският консултант от ГЕРБ Иван Вичков ще приема жители в офиса на партията в регион „ Тракия " в блок 91.

***
Пловдив.
От 20.00 часа в Античния спектакъл ще бъде открит фестивалът „ Пловдив чете ". По време на събитието ще бъдат връчени оценките „ Орфеев венец "
- за високи достижения в актуалната лирика и „ Златна четка " - за най-хубаво художествено оформление на книга.

***
Разград.
От 11.00 часа в зала 308 на Община Разград ще се организира конференция във връзка идния Капански събор.

***
Русе.
От 11.00 часа ул. „ Борисова " №87 ще се състои формалното разкриване на „ Медицински център доктор Кунев ".

***
Шумен.
От 10.00 часа в зала 203 на общината ще има брифинг.

***
Ямбол.
От 20.00 часа в зала „ Диана " ще бъде показан концертът на Камен Донев - „ Македонски песни ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР