София.От 14.00 часа президентът Румен Радев ще приеме на „Дондуков2

...
София.От 14.00 часа президентът Румен Радев ще приеме на „Дондуков2
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 15 май

София.
От 14.00 часа президентът Румен Радев ще одобри на „ Дондуков " 2 министъра на правораздаването Данаил Кирилов. От 15.30 часа президентът ще организира среща с основния контрольор в Инспектората към Висшия правосъден съвет Теодора Точкова.

***
Шумен.
От 13.00 часа в Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски " вицепрезидентът Илияна Йотова провежда Студентска лаборатория „ Тема: Европа ".

***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще организира съвещание.

***
София.
От 10.00 часа ще се организира съвещание на Министерския съвет.

***
София.
От 13.00 часа в Министерския съвет ще се състои съвещание на Координационното звено по Механизма за взаимна работа на институциите по обгръщане и включване на деца и възпитаници в просветителната система.

***
Варна.
От 11.00 часа, министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков ще посети полигона за практическа подготовка на морски лица, към „ Български морски квалификационен център " ЕАД.

***
Ловеч.
От 17.00 часа министър Боил Банов и Н.Пр. Роналд Дофинг - ексклузивен и пълномощен дипломат на Люксембург ще участват на откриването на изложбата „ Кралско чудо от порцелан ", представяща културното завещание на Люксембург.

***
София.
От 09.00 часа УМБАЛ и ДКЦ " Александровска " ще бъдат част от Националната акция за безвъзмездна профилактика на рака на кожата Евромеланома `2019.

***
София.
От 09.00 часа в хотел „ Маринела " pаместник-министър инж. Валентин Йовев ще взе участие в Международен конгрес по пътна сигурност и нововъведения и в Европейска научно-практическа конференция ЕДА. В 13.30 часа заместник-министърът ще открие Европейска научно-практическа конференция ЕДА 2019 - „ Условия и процеси на вложение, обмисляне, създаване и развиване на строителната промишленост ".

***
София.
От 09.30 часа в БТПП Съветът по нововъведения при БТПП провежда кръгла маса на тематика: „ Предизвикателства пред държавната администрация за развиването на нововъведенията и технологиите у нас при програмирането на Програмен интервал на Европейски Съюз 2021-2028 година "

***
София.
От 10.00 часа пред Министерски съвет ще се организира рротест на 300 дребни ВЕИ с мощ до 200KW.

***
София.
От 10.30 часа в Дома на Европа българският екип на Европейския център за наблюдаване на изборите (ЕЕМС) обществено ще оповести първите междинни резултати от направения досега мониторинг на посланията, знаците и настройките в предизборната акция на главните политически партии, участващи в конкуренцията за Европейски парламент.

***
София.
От 11.30 часа в най-голямата зала на НСА - Аула Максима Димитър Бербатов ще изнесе открита лекция в НСА.

***
София.
От 12.00 часа в депото на гараж „ Земляне " Йорданка Фандъкова ще участва на представянето на 20 нови рейса.

***
Варна.
От 11.00 часа ще се състои разкриване на реновираната АГ болница " Проф. доктор Д. Стаматов ".

***
Видин.
От 11.00 часа кметът на Община Видин Огнян Ценков ще участва на тържеството за формалното изпращане на випуск 2019 в СУ " Цар Симеон Велики " в гр. Видин.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа ще бъде направена първа копка по план „ Модернизация и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на Детска градина " Първи юни ", град Горна Оряховица.

***
Казанлък.
От 18.00 часа в Музея на фотографията в Казанлък ще бъде открита изложбата „ Отражения " на Александър Иванов.

***
Кърджали.
От 11.00 часа МБАЛ „ Д-р Атанас Дафовски " предлага безвъзмездни профилактични прегледи за меланом и тумори на кожата по отношение на акцията под надпис " Борбата с рака на кожата... стартира от теб ".

***
Кюстендил.
От 08.30 часа в Художествена изложба „ Владимир Димитров - Майстора " Красимир Георгиев, който бяга по по този начин наречения Коридор № 8, който свързва България, Северна Македония и Албания ще бъде изпратен от кмета на Община Кюстендил Петър Паунов.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Възрожденското учебно заведение ще се организира заседание к кметовете и кметските наместници на селата от община Кюстендил.

***
Монтана.
От 10.00 часа в заседателната зала на ОДМВР-Монтана ще се организира постоянен месечен брифинг.

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Стария град кметът на Пловдив инж. Иван Тотев ще даде старта на дейностите по реставрацията и реновирането на Постоянната експозиция на Градска художествена изложба - Пловдив, която се намира на ул. „ Съборна " №14 А.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в заседателната зала на община Пловдив ще се организира конференция с присъединяване на заместник-кмета Георги Титюков и представители на Медицинския университет по отношение на идния първи Фестивал на пешеходеца.

***
Перник.
От 10.30 часа в двора VI СУ " Св. Св. Кирил и Методий " ще се състои патронен празник и изпращане на зрелостници.

***
Русе.
От 16.00 часа на алеята до хотел „ Дунав " министърът на защитата Красимир Каракачанов ще взе участие в националната осведомителна акция „ Бъди боец ". От 18.00 ч. в залата на Доходно здание в Русе ще стартира концертът на Представителния отбор на въоръжените сили, и представителния духов оркестър на Военноморските сили и локални реализатори.

***
Шумен.
От 13.00 часа в аулата на Шуменския университет „ Епископ Константин Преславски " вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова провежда Студентска лаборатория „ Тема: Европа ".

***
Шумен.
От 16.00 часа в постройката на КОЦ ще се организира изключително взаимно съвещание на икономическа, здравна и бюджетна комисии. Д-р Караниколов ще осведоми за положението на КОЦ. Заседанието има осведомителен темперамент. Входът е на новата пристройка, качването е с асансьор с чип, на входа ще ни посрещнат.

***
ЕВРОПЕЙСКИ ИЗБОРИ 2019
***
София.
От 11.00 часа на площада, в гр. Годеч, Петър Витанов ще се срещне с жители в центъра на града. В 15.00 часа в салона на читалището в с. Искрец, общ. Своге, той ще се срещне с жители. В 18.30 часа в читалище " Иван Вазов 1947 ", в гр. Констинброд, Витанов ще се срещне с обществеността. В 10.30 часа в Гранд хотел " София ", гр. София, проф. Румен Гечев и Димитър Данчев ще се срещнат с представители на дребния и междинния бизнес. В 17.45 часа, в парк " Възраждане ", гр. София, Сергей Станишев ще се срещне с поданици. В 18.15 часа той ще тръгне по бул. " Ал. Стамболийски " към ул. " Позитано " и ще се срещне с жители.

***
Аксаково.
Лиляна Павлова ще се включи в конференцията „ Моята Европейска община ", която ще се организира в заседателната зала на Общинския съвет в гр. Аксаково.

***
Варна.
От 14.30 часа в Концертното студио на Радио Варна Лиляна Павлова ще се срещне с представители на Камарата на строителите. В следобедните часове тя ще се срещне с жители и на проведената изнесена приемна в центъра на морската столица. По-късно по самодейност на структурата на ГЕРБ в регион „ Одесос " претендентът за евродепутат ще се срещне с членове и симпатизанти на партията. Събитието ще се състои от 18.00 часа в залата на Тракийския дом. От 19.00 часа в клуба на ГЕРБ - Одесос Лиляна Павлова ще показа целите на ГЕРБ за идните евроизбори пред Старейшини ГЕРБ.

***
Варна.
От 15.00 часа в Дома на сержанта и офицера, в гр. Варна, Велизар Енчев ще се срещне със запасни офицери. В 18.00 часа, в клуба на Българска социалистическа партия, в регион Владислав Варненчик в града, той ще се срещне с жители.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в ДКС „ Васил Левски " стартира главното предизборно събитие на ГЕРБ за област Велико Търново, на което ще бъдат показани претендентите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

***
Монтана.
От 09.30 часа пред читалище " Постоянство " в гр. Лом, Елена Йончева и проф. Мариела Модева ще се срещнат с обществеността. В 11.30 часа, на площада в центъра на гр. Монтана, те ще се срещнат с жители. В 14.00часа в центъра на гр. Берковица, Йончева и Модева ще се срещнат с поданици.

***
Перник.
От 11.00 часа в кметството на с. Извор, общ. Радомир, Крум Дончев ще се срещне с поданици на общината.

***
Плевен.
От 16.00 часа в центъра на гр. Плевен, Цветелина Пенкова ще се срещне с обществеността. В 18.00 часа в хотел " Ростов " в града, тя ще се срещне с младежи.

***
Пловдив.
От 15.00 часа в Клуба на Българска социалистическа партия в гр. Триадица, Тодор Стоилов ще се срещне с членовете на клуб " Подкрепа ". В 11.00 часа в земеделската кооперация, в с. Пролом, община Карлово, Деница Златева ще се срещне с служащи от кооперацията. В 13.00 часа, в постройката на общината, в гр. Карлово, тя ще се срещне с жители.

***
Полски Тръмбеш.
От 16.30 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и Даниел Панов ще бъдат в град Полски Тръмбеш, където ще се срещне с актива на ГЕРБ.

***
Русе.
От 10.30 часа в читалището в с. Ценово, Валери Жаблянов ще се срещне с поданици.

***
Свищов.
От 09.00 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят ТПК „ Милан Василев " където ще се срещне с представители и служащи на предприятието.

***
Свищов.
От 10.00 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят свищовското дружество „ Устрем " ООД, а по-късно и месопреработвателен комбинат „ Биляна " ООД, намиращ се в с. Българско Сливово.

***
Свищов.
От 12.15 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще се включат в проведената от ПГЕРБ - Свищов полемика с представители на локалния бизнес. Срещата ще се организира в Конферентната зала на хотел „ Калето ", намиращ се на ул. „ Т. Пантелеев " №2.

***
Свищов.
От 13.55 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и съпътстващите ги лица ще беседват със студенти и преподаватели от СА „ Д. А. Ценов ", пред барелефа на донора, на ул. „ Ем. Чакъров ".

***
Свищов.
От 14.40 часа претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Ева Майдел и ръководителят на Националния избирателен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят с. Овча могила, където ще се срещнат с локални поданици.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в спортната зала на СУ „ Иван Вазов " двамата претенденти за евродепутати Андрей Новаков и Николай Диков ще се срещнат с зрелостници. От 12.30 часа Андрей Новаков и Николай Диков ще открият напълно рехабилитирана улица в село Ягода, община Мъглиж.

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в залата на Художествената изложба в гр. Раднево, Иван Кръстев и Деница Златева ще проведат с жители полемика за проблемите в енергетиката. В 19.00 часа, в залата на Дома на културата " Енергетик ", в гр. Гълъбово, те ще проведат среща с жители за проблемите в енергетиката.

***
Харманли.
От 15.30 часа в залата на Културен център Харманли претендентът за европейски народен представител от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков ще се срещне с поданици на общината и симпатизанти.

***
Хасково.
От 10.00 часа на ул. " Бургас " 23, в гр. Хасково, Иво Христов ще се срещне с Тракийско сдружение " Георги Сапунаров ". В 11.30 часа в постройката на НТС в града, той ще се срещне със СОЗР и клуб " Родолюбие ". В 13.00 часа в цех " МИР ", гр. Хасково, той ще се срещне с управлението и служащите в завода. В 15:00 часа в дружество за произвеждане на машини за хранителната промишленост, Иво Христов ще се срещне с управлението и работещите в предприятието. В 18.30 часа в клуб " Сакар " в гр. Свиленград Христов ще се срещне с обществеността.

***
Царево.
От 18.30 часа в салона на национално читалище „ Георги Кондолов 1914 на ул. „ Хан Аспарух "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР