*** София. От 14.00 часа пред Главното мюфтийство Български вегански

...
*** София. От 14.00 часа пред Главното мюфтийство Български вегански
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 19 август

***
София.
От 14.00 часа пред Главното мюфтийство Български вегански съюз провежда митинг против жертвоприношенията на животни за Курбан Байрам.

***
Варна/ с. Казашко.
От 17.30 часа на каменната площадка зад читалището в с. Казашко ще се организира обичайният празник на обитаемото място.

***
Перник/с. Витановци.
От 10.00 часа в НЧ „ Отец Паисий - 1928 година ” във връзка 90-годишнината на читалището ще бъде показана галерия на фотоси от участия на самодейците към него.

***
Перник/с. Кладница.
От 17.00 часа на площада в селото ще стартира празничната стратегия на обичайния събор на селото.

***
Самоков.
От 09.00 часа в храм „ Рождество Богородично “ - Бельова църква Белоградчишкият свещеник Поликарп ще оглави Архиерейска света Литургия в чест на св. Симеон Самоковски.

***
Тетевен.
От 08.00 часа в спортната зала до стадион „ Георги Бенковски ” ще стартира финалният 9-и кръг от 32-ят Международен шахматен шампионат. От 14.00 часа ще се състои церемонията по награждаване и публично закриване на шампионата.

***
Шумен.
От 18.00 часа пред зала „ Арена Шумен “ ще бъде показана купата, която ще завоюва спечелилият от Световното състезание по волейбол за мъже през 2018 година. Събитието е част от самодейността „ Трофи тур “ - част от съпътстващите прояви на Световното състезание по волейбол, което ще се организира от 9 до 30 септември в България и Италия.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР