София. От 14.00 ч. на 27 октомври, започва ремонтът на

...
София. От 14.00 ч. на 27 октомври, започва ремонтът на
Коментари Харесай

АПИ: На 27 октомври започва ремонтът на още 900 м от път I-1 от гара Владая до разклона за Горно Драгичево, трафикът по пътя София-Перник не се ограничава

София. От 14.00 ч. на 27 октомври, стартира ремонтът на още 900 метра от път I-1 София - Перник. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ . Това е правата от гара Владая до разклона за Горно Драгичево (от км 281+100 до км 282). От четвъртък - 25 октомври, се ремонтират 600 м, в сектора от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая (от км 278+556 до км 279+170). Общо по двата сектора ще се обновят 1,5 км от пътя.
В събота и неделя ще има по една лента във всяка посока на придвижване в сектора от гара Владая до разклона за Горно Драгичево. От понеделник - 29 октомври, до 1 ноември (четвъртък) трафикът ще се реализира в двете посоки в едно платно и ще се контролира със светофарна уредба.
По една лента за придвижване във всяка посока има сега и в сектора от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая.
От 21 ч. на 2 ноември до 5 ч. сутринта на 3 ноември и в двата сектора ще се работи през нощта и тогава ще бъде напълно лимитирано придвижването по път I-1 София - Перник. Трафикът ще бъде ориентиран по Автомагистрала „ Люлин “.
Пътноподдържащото сдружение е оптимално мобилизирано да приключи ремонта колкото се може по-бързо, с цел да не се затруднява трафикът през Владая.
Агенция „ Пътна инфраструктура “ се извинява на водачите за породеното стеснение, само че осъществяваните ремонтни действия са нужни за сигурността на придвижването при идната зима.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР