*** София От 12.00 часа в сградата на Столична община,

...
*** София От 12.00 часа в сградата на Столична община,
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 27 август

*** София

От 12.00 часа в постройката на Столична община, зала 1, Столична община и „ София – европейска столица на спорта “ ще дадат конференция по отношение на оповестяване програмата за 2020 година и целите в бъдещата активност на фондацията. Ще участват Йорданка Фандъкова – кмет на Столична община, Елен Герджиков – ръководител на Столичен общински съвет и ръководител на Фондация „ София – европейска столица на спорта “, Анатоли Илиев – учредителен секретар на „ София – европейска столица на спорта “ и други

*** Банско

Град Банско ще бъде декориран с нови произведения от илинденски мрамор.

*** Бургас

От 9.00 часа в Културен център „ Морско казино “ ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет – Бургас.

От 11.30 часа във фоайето на Магазия 1 в зоната за публичен достъп на Пристанище Бургас ще бъде даден къс брифинг от министъра на превоза Росен Желязков, капитан Живко Петров – шеф на Изпълнителна организация „ Морска администрация “ и кмета на Бургас Димитър Николов.

От 18.30 часа в пространството „ симБиотично “ на Атанасовското езеро ще се организира „ Базар на солта “.

*** Гълъбово

От 19.25 часа в парк „ Младежки център “ президентът Румен Радев ще взе участие в тържественото отбелязване на 50 години от оповестяването на Гълъбово за град.

*** Добрич

От 11.30 часа в Малката зала на Община град Добрич ще се организира брифинг.

*** Плевен

От 15.00 часа в зала,,Плевен " на регионална администрация ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

*** Пловдив

В 10.30 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Политическа партия " Земеделски съюз Александър Стамболийски ". Тема: Местни избори 2019.

В 18.30 часа в Драматичния спектакъл ще се състои формалното издигане на адв. Дани Каназирева за кмет на град Пловдив.

*** Разград

От 11,00 ч. в зала 712 на Областна администрация Разград ще се организира съвещание на Постоянната регионална епизоотична комисия.

От 10.00 часа в постройката на Дом за остарели хора ще се организира образование на личния състав и настанените консуматори на обществени услуги на тематика „ Наводнение “.

*** Смолян

От 14.00 часа в Областна администрация – Смолян ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия – Смолян по отношение на наложените ограничения против разпространяването на АЧС.

*** Шумен

От 10.00 часа, в зала 203 на общината ще има брифинг.

От 10.00 часа в зала 2 на Областна администрация Шумен ще се организира съвещание на Областната епизоотична комисия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР