***София.От 11.30 часа заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика

...
***София.От 11.30 часа заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика
Коментари Харесай

Предстоящи събития днес

***
София.
От 11.30 часа заместител министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов ще участва на постоянното съвещание на Националния съвет за протекция на детето, което ще се организира в Министерския съвет.

***
Котел.
От 15.00 часа на помпена станция на ВиК в Котел министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще направи първа копка на пречиствателна станция за питейни води.

***
София.
От 14.00 часа в зала „ Запад " на Народното събрание, съвещание ще организира краткотрайната комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

***
София.
От 09.30 часа 8 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Николай Ненчев (чл. 282, алинея 3 НК).

***
София.
От 10.00 часа 7 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против зъболекаря Валентин Павлов (бивш депутат) и други упрекнати за отнемане от живот при професионална несъобразителност.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Димитринка Ф., Борис Б., Йордан Ч. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа в Специализирания углавен съд ще е гледа делото против Александър М., Костадин Д., Станимир М. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция за показване на информационно-образователната акция „ Аз разсънвам България ", която получи формалната поддръжка на Министерство на труда и обществената политика - под патронажа на заместник-министъра доктор Султанка Петрова от Вътрешна македонска революционна организация.

***
София.
От 11.00 часа в в Клуба на актьора в Народния спектакъл „ Иван Вазов " ще се състои конференция, на която шефът Мариус Донкин и неговият екип ще отчетат свършеното през сезона.

***
София.
От 12.00 часа в зала " Изток " на Народното събрание Комисията по образованието и науката ще бъде хазаин на церемонията по закриването на Лидерска академия за шефове на учебни заведения.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на Софийски градски съд ще гледа делото против Сашо Тръпков (катаджията упрекнат за рушвет и сниман по време на инспекция - член 301-303 НК).

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Румен Х., Таня Х., Наталия А. и други за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 14.00 часа в Специализирания углавен съд ще се гледа делото против Стоян Т., Костадин К. и Диавара Л. за нелегално превеждане през границата.

***
София.
От 15.00 до 17.00 часа националният представител от „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски и общинският консултант Иван Таков ще бъдат разполагаем на софиянци в непрекъснатата приемна на ул. „ Леге " №10.

***
София.
От 18.00 часа в Изложбена зала „ Райко Алексиев " ще бъде открита изложбата „ Глинената гора " на Христо Йонков.

***
София.
От 19.00 часа в Двореца „ Врана " ще се състои концерт във връзка 130 години от основаването на Българската Царска Династия и 80 години от рождението на Н.В. Цар Симеон II.

***
Благоевград.
От 11.00 часа в зала № 5 на Община Благоевград ще се организира конференция, на която ще бъде показан планът „ Изграждане на обществени жилища в IV микрорайон ".

***
Варна.
От 10.00 часа във Военноморския клуб ще се състои поклонението пред тленните остатъци на адмирал о.з. Васил Георгиев Янакиев, командвал българския Военноморски флот 18 години от 1972 до 1990 година. Погребението ще бъде от 12.00 часа на Централен гробищен парк Варна (Стари гробища).

***
Варна.
От 11.00 часа в зала 501 в УМБАЛ „ Св. Марина " - Варна ще бъде връчен символичният чек от благотворителната самодейност „ Дари времето си на 5kmrun 2017 ". Със събраните средства от акцията в градовете София, Варна, Пловдив и Бургас ще бъде закупена система за продължителна инсулинова терапия за сериозни положения с нарушаване на кръвната глюкоза за Първа детска клиника в „ Св. Марина ".

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на Политическа партия ГЕРБ, ул. „ Георги Бенковски " №1, общинският консултант Борислав Нанков ще се среща с жители.

***
Варна.
От 17.30 часа в конферентната зала на хотел „ Реверанс " по самодейност на женската организация на Политическа партия ГЕРБ във варненския регион „ Приморски " ще се организира полемика, отдадена на виновното родителство.

***
Варна.
От 19.00 часа пред кметството в регион „ Владислав Варненчик " ще се организира митинг градеж на нови жилищни здания в зелени площи.

***
Ветрино./ с. Неофит Рилски.
От 11.00 часа на входа на с. Неофит Рилски ще се състои публична гала по първа копка на Историческия парк край селото.

***
Видин.
От 11.00 часа в районния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на представители на Регионално ръководство на образованието във Видин.

***
Добрич.
От 10.00 до 12.00 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се организира летен детски клуб „ Играй и учи " за деца от 6 до 14 година

***
Добрич.
От 13.30 часа в Регионална библиотека „ Дора Габе " ще се състои библиотерапия с консуматори на Център за психологично здраве „ Д-р Петър Станчев.

***
Дупница.
От 11.00 до 13.00 часа националният представител от ГЕРБ Ивайло Константинов провежда в офиса на партията.

***
Пазарджик.
От 10.00 часа в районния пресклуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на кмета на Община Септември Марин Рачев във връзка митингите за минералната вода.

***
Пловдив.
От 09.00 часа ще се организира съвещание на Общинския съвет в Пловдив.

***
Сливен.
От 10.00 часа в зала 105 на Община Сливен ще се организира брифинг на кмета Стефан Радев.

***
Сливен.
От 10.30 часа на Учебен полигон „ Ново село " с публична гала ще бъде намерено най-голямото многонационално обучение в Черноморския район „ Saber Guardian 2017 " („ SG17 " ).

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се проведат групови игри за запознаване и другарство.

***
Стара Загора.
От 11.00 часа в районния прескуб на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Община Мъглиж.

***
Шумен.
От 11.00 часа в Акушерогинекологично поделение на „ МБАЛ - Шумен " ще бъдат показани дарения- здравно съоръжение за родилна зала и хирургичен инструментариум за операционна на АГО.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР