***София.От 11.00 часа в залата на Министерство на здравеопазването заместник-министър

...
***София.От 11.00 часа в залата на Министерство на здравеопазването заместник-министър
Коментари Харесай

Къде, какво в страната днес

***
София.
От 11.00 часа в залата на Министерство на здравеопазването заместник-министър Лидия Нейчева ще даде конференция на тематика планът на Закон за изменение и допълнение на Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина (ЗЛПХМ).

***
София.
От 12.00 часа в зала „ Роял " в „ София Хотел Балкан ", българската минерално-суровинна промишленост ще означи своя професионален празник - Деня на миньора. От 13.30 часа ще се състои конференция за медиите.

***
Асеновград.
От 18.00 часа в центъра на града ще бъде даден старт на ултрамаратонът „ Персенк Ултра 2017 ". В него ще вземат участие 400 души от 19 страни.

***
Бургас.
От 10.00 часа в Апелативен съд - Бургас ще бъде гледано всъщност настояването на съветските управляващи за екстрадиция на съветския жител Митрадевананда Свами.

***
Варна.
От 08.30 часа в храм „ Св. Атанасий`` във връзка празникът на чудотворната икона „ Св. Богородица Всецарица`` ще бъде отслужена света Литургия.

***
Велико Търново./ с. Балван.
От 10.30 часа с юбилейно празненство ще бъдат открити празненствата в село Балван, отдадени на настойника на селото св. Иван Рилски. Тази година ще бъдат отпразнувани три годишнини - 20 години от основаването на Дарителско съдружие „ Св. Иван Рилски ", 10 години от основаването на дома за възрастни хора, също носещ името на светеца, както и 10 години от откриването на центъра за работа с деца и младежи „ Отвори очи ".

***
Враца.
В 09.30 часа пред паметника на Никола Войводов ще бъдат маркирани 175 години от рождението и 150 години от гибелта на Войводов.

***
Враца.
От 10.00 часа в Заседателната зала на Община Враца ще бъдат отворени офертите за социална поръчка с предмет: „ Изпълнение на инженеринг (проектиране, осъществяване на СМР и реализиране на авторски надзор), по отношение на реализацията на планове по Оперативна стратегия „ Региони в напредък " 2014-2020 година, по две обособени позиции ".
***
Добрич.
От 18.30 часа в Градски парк „ Св. Георги " ще бъде показан планът „ Стихове от и за парка ".

***
Казанлък.
От 18.00 часа в галерията на ул. „ Искра " 4 ще бъде открита галерия във връзка 110 години от рождението на лютиера Данаил Аврамов.

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детски отдел на Градската библиотека ще се организира самодейността „ Обичам България " - странствуване без куфар в Стара планина.

***
Сливен./ с. Жеравна.
В село Жеравна ще се състои 10-то юбилейно издание на Фестивала на фолклорната носия.

***
Силистра.
От 17.00 часа в градската художествена изложба ще бъде показан Националния пленер „ Човек и природа " -Ветрен.

***
Стара Загора.
От 08.30 до 12.00 часа в града, Сдружение „ Самаряни " и Районен център по трансфузионна хематология - Стара Загора предизвикват за 26-ти следващ път взаимна кръводарителска акция под надпис „ Време е за лятно мъжество ".

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа в Детски отдел на библиотека „ Родина " ще се състоят групови игри за запознаване и другарство.

***
Стара Загора.
От 18.00 часа в Западна зала на Художествена изложба „ Стара Загора " ще бъде открита галерия „ Българското средновековие ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР