*** София. От 11.00 часа в зала Колегиум в Министерството

...
*** София. От 11.00 часа в зала Колегиум в Министерството
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 11 август

***
София.
От 11.00 часа в зала „ Колегиум ” в Министерството на културата министър Боил Банов ще показа целите на държавното управление в областта на културата.

***
София.
В 19.00 часа в градината на Bookies на ул. „ Доспат ”, 37 Тед Кочев ще показа автобиографичната книга „ Моят живот в киното: Режисьорска версия ”, част от влиятелната поредност „ Амаркорд ” на издателство „ Колибри ”.

***
Бургас.
В 18.00 часа на сцената на „ Охлюва ” в Морска градина ще се проведат IX Летни празници на изпятата лирика – „ Солени ветрове ”.

***
Бургас.
В 20.30 часа на открита сцена пред „ Пантеона ” в Морската градина ще се организира съревнование по бийтбокс във връзка Международния ден на младежта.

***
Бургас.
В експо център „ Флора ” в Морската градина ще бъде намерено третото издание на Burgas Skate Open.

***
Варна.
В 11.00 часа във Военноморския музей ще бъде открита изложбата „ Филателно море ”, отдадена на 138-ата годишнина на Българския боен флот. Ще бъдат показани над 100 скъпи екземпляра пощенски марки, картички и печати.

***
Варна.
В 14.00 часа в Щаба на Военноморски сили ще се организира гала за награждаване на военнослужещи от Военноморските сили от регионалния шеф на Варненска област, кмета на град Варна и командира на Военноморски сили. От 19.30 часа на входа на Морската градина Представителния духов оркестър на Военноморски сили ще изнесе концерт.

***
Варна.
В 21.00 часа в Английския двор на Археологическия музей ще се организира концерт с присъединяване на Константин Костов – пиано, Димитър Карамфилов – контрабас и Невян Ленков – перкусии с импровизации по типичен и български творби и авторски работи.

***
Варна.
В Лятния спектакъл Мария Илиева ще даде концерт.

***
Велико Търново.
От 21.00 часа на крепостта Царевец Театрално-музикален продуцентски център – Варна ще показа на фестивала „ Сцена на вековете ” операта „ Манон Леско ” от Джакомо Пучини.

***
Златоград.
От 18.00 часа в храм „ Св. вмчк Георги Победоносец “ Златоград ще дойде Чудотворната икона „ Златна ябълка “ и Пловдивският митрополит Николай ще оглави свещенодействие.

***
Карлово/село Войнягово.
В 20.00 часа в парка на селото ще бъде открит Традиционен събор Войнягово с оркестър „ Славяни ” и началник Николай Трифонов.

***
Кюстендил.
От 10.30 часа в Държавно горско стопанство „ Кюстендил ” ще се организира районна среща по проблемите с горите.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа в читалище „ Братство ” ще бъдат открити фотоизложби: „ Марин Големинов ”, „ Виктор Мержанов ”, ”Валерий Халилов “, „ Сергей Прокофиев “, „ Едуардо дел Пуейо “.

***
Русе.
В 10.00 часа в Заседателна зала на Община Русе ще се организира конференция във връзка идния „ Грийн рок фест ” през септември.

***
Свищов.
От 10.00 часа в Детския отдел на Градската библиотека ще се организира самодейността „ С пламъка на дядо Славейков ” – запознаване с живота и делото на първия български детски публицист и четене на разкази от Светослава Славейкова.

***
Сливен.
От 11.00 часа кметът Стефан Радев ще посети археологическия екип, който организира разкопки край Кермен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР