София.От 11.00 часа в хотел „Риу в Правец вицепрезидентът Илияна

...
София.От 11.00 часа в хотел „Риу в Правец вицепрезидентът Илияна
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната за 21 март

София.
От 11.00 часа в хотел „ Риу " в Правец вицепрезидентът Илияна Йотова ще изнесе заключителната лекция на сегашния курс на Българското учебно заведение за политика „ Димитър Паница ".

***
София.
От 09.00 часа ще стартира пленарното съвещание на Народното събрание.

***
София.
От 10.30 часа Делегация на Групата за другарство Македония - България, водена от заместник-председателя на Събранието на Република Македония Фросина Ташевска-Ременски ще се срещне с ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. В 11.30 часа в зала „ Изток " ще беседват с народните представители от Групата за другарство България - Македония в 44-тото Народно заседание.

***
София.
От 10.00 часа ще стартира седмичното съвещание на Министерския съвет.

***
София.
От 12.00 часа в Клуба-музей на авиацията на Терминал 1 на Летище „ София " министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва на конференция на Асоциацията на българските самолетни компании, по време на която ще бъде изработен Анализ на авиационния пазар през 2017 година
След конференцията, от 13.00 часа ще се състои годишната среща на авиационната промишленост, на която се чака да участват представители на българските самолетни компании, Директива за птиците РВД, Летище София, Гражданска въздухоплавателна администрация, държавни институции. По време на срещата ще бъдат връчени годишните награди на АБА.

***
София.
От 09.30 часа 7-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Цветелин Ц., Антон А. и други, на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 3-ти състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Ралица Л., Росен Ч. и други, на които са повдигнати обвинявания за формиране и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 5-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Христо Х., Красимир Х., на които са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 15-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Персин П., на който са повдигнати обвинявания за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 10.00 часа 6-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Даниел М. и Христо А., на които са повдигнати обвинявания за закононарушение по работа.

***
София.
От 10.00 часа в Големия салон на Българска академия на науките, Институтът по полимери към Българска академия на науките ще показа настоящи разработки на съвременни полимерни материали и технологии, намерили отзив в международната просвета и с предстоящ резултат върху значими за обществото проблеми. От 11.00 часа в Института по полимери (ул. „ Акад. Георги Бончев ", блок 103) ще се проведат на практика демонстрации.

***
София.
От 10.00 часа от Института по полимери (ул. „ Акад. Георги Бончев ", блок 103), Институтът по полимери към Българска академия на науките ще показа настоящи разработки на съвременни полимерни материали и технологии, намерили отзив в международната просвета и с предстоящ резултат върху значими за обществото проблеми.

***
София.
От 10.30 часа 18-и състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Богомил М., Ивелин Д. и Ивайло Х., на които са повдигнати обвинявания за изнудване.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Обединени бизнес клубове.

***
София.
От 11.00 часа в Пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Институт по земеделска стопанска система (ИАИ) към ССА, Аграрен университет - Пловдив (АУ) и Нов български университет (НБУ), на която ще бъде показан плана " Иновационни модели за повишение на конкурентоспособността на земеделските стопанства в България ".

***
София.
От 13.30 часа в НДК стартира първия ден от Конференцията на високо ниво БЪДЕЩЕТО НА ТРУДА: Подход, учреден на виталния цикъл.

***
София.
От 13.30 часа в постройката на Висшия правосъден съвет на ул. „ Екзарх Йосиф " 12 ще се организира съвещание на прокурорската гилдия на Съвета.

***
София.
От 13.30 часа 1-ви състав на Специализирания углавен съд ще заседава по делото против Асен И., на който е повдигнато обвиняване за образуване и управление на проведена незаконна група.

***
София.
От 16.30 часа в Галерия „ Униарт " на Нов български университет ще се организира лекция на Кшищоф Чижевски, шеф на Центъра „ Крайграничие - на изкуства, култури, нации " в Сейни.

***
София.
От 19.00 часа в Литературен клуб „ Перото " ще бъде показан сборникът с разкази и фейлетони „ Тимур и неговите командоси " на Вилислав Георгиев.

***
София.
От 20.00 часа в зала 1 на НДК ще се състои концерт-спектакъл „ Аз съм, Българийо, твоя щерка " на Поли Паскова.

***
Варна.
От 18.00 часа в пространството на Арт Галерия Le Papillon ще бъде открита галерия живопис „ Морска музика " на Георги Йорданов.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се състои конференция на Обединени бизнес клубове на тематика " Политики на дребните и междинни предприятия. Принципна работа на ОБК. " Ще бъдат показани районното и регионално управление на организацията и информация за Балканска конференция.

***
Велико Търново.
От 18.00 часа в Изложбени зали „ Рафаел Михайлов " ще бъде открита галерия на Илия Банков.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „ Константин Кисимов " ще се състои празничен концерт на МДТ „ Константин Кисимов " по случай Празника на Велико Търново.

***
Видин.
От 11.00 часа кметът на Община Видин, Огнян Ценков ще даде постоянна конференция в залата на 6-ти етаж на административната постройка.

***
Враца.
От 09.00 часа чиновниците в пандизите във Враца излизат на митинг.

***
Враца.
От 10.00 часа в 80 стая (Стаята на Общински съвет) ще се организира процедура, посредством обществено съревнование за възлагане, на социална поръчка с предмет: „ Ремонт и възобновяване на ДГ „ Знаме на мира ", ж.к. „ Дъбника ", град Враца ".

***
Враца.
От 17.00 часа в дребната зала на Художествна глаерия „ Иван Фунев " ще се проведат XXIX Зимни четения „ Поруганато достолепие на един изтъкнат врачански поборник " - Красимир Григоров.

***
Враца.
От 17.00 часа в къща на КДК ще се организира поетична вечер „ Пролетни гласове " - млади дарования от книжовен клуб „ Ботевци ".

***
Враца.
От 17.30 часа в Синята зала на Малдежкия дом ще се организира среща диалог с проф. Вили Лаков и Христо Христов и ще бъде показана книгата „ Бивши хора ".

***
Горна Оряховица.
От 17.30 часа в ХГ „ Недялко Каранешев " ще бъде показан романа „ Повече от обич " на Радослав Гизгинджиев.

***
Горна Оряховица.
От 9.00 часа в Спортна зала „ Никола Петров " ще се организира Областно състезание по хандбал за девойки и момчета 5 - 7 клас от училищен игри 2017/2018 година.

***
Добрич./ с. Врачанци.
От 13.00 часа заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков ще направи първа копка на пречиствателната станция за отпадъчни води на Добрич.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа на площад „ Велбъжд " ще стартират тържествата във връзка формалния празник на града - „ Кюстендилска пролет ".

***
Ловеч.
От 09.00 часа чиновниците в пандизите в Ловеч излизат на митинг.

***
Перник.
От 17.30 часа в Малкия салон на Двореца на културата Тихомир Иванов показва книгата си " Камино: Пътят на завръщането ".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1, Апелативният съд ще гледа делото против Ахмед Муса и 13-те имами. Делото е планувано за датите от 21.03. 2018 година до 05. 04. 2018 година в това число за всеки работен ден. В първото съвещание по делото съдът назначи съдебно-техническа, както и сложна тюркологична, арабистка и теологическа експертиза.

***
Пловдив.
В 09.00 часа в зала 10 Окръжният съд ще гледа делото против Васил Т. по обвиняване в това, че на 30.09.2016 година в землището на гр. Садово, обл. Пловдивска, е направил опит съзнателно да умъртви другиго - Т. Б., с двойно поданство - българско и арменско, по метод и със средство - огнестрелно оръжие, рисково за живота на мнозина - Г. А., В. С., Т. К., Е. Д. и А. Г.

***
Пловдив.
От 18 часа, в къщата " Мексиканско изкуство " на ул. " Артин Гидиков " №11 в Стария град ще бъде показана книгата " Неразказани митове на маите " и ще бъде открита галерия с илюстрации към книгата, нарисувани от Ана Монтеро.

***
Разград.
От 11.00 часа в зала 712 на Областна администрация ще заседава Областната комисия „ Военни монументи ".

***
Русе.
От 10.00 часа в постройката на отделението по Палиативни грижи на Комплексния онкологичен център в Русе ще се организира конференция във връзка със зачестилите спекулации в публичното пространство за броя на болните от онкологични болести в регионa.

***
Русе.
От 18:30 часа, в Аулата на Корпус 2 на Русенския университет „ Ангел Кънчев " ще се организира тематична френска кино вечер. Филмът ще бъде комедията „ Je fais le mort ".

***
Стара Загора.
От 17.00 часа в зала 2 на Община Стара Загора ще се организира обществено разискване на плана за създаване на обществени жилища в града.

***
Сливен.
От 09.00 часа ще се състои формалното разкриване на новата градинка пред Природоматематическата гимназия „ Добри Чинтулов ".

***
Хасково.
От 15.00 часа в Пресклуб на БТА-Хасково ще се организира конференция на възпитаници от ПМГ „ Акад. Боян Петканчин " - Хасково във връзка обвързваното със гибелта на две техни съученички правосъдно дело.

***
Хасково.
От 19.00 часа в залата на ДКТ „ Иван Димов " ще се организира концерт, отдаден на 90 години от рождението на композитора Тодор Танев.

***
Шумен.
От 9.30 часа в Шуменски областен съд ще се организира следващо съвещание по делото „ Хитрино ".

***
Шумен.
От 13.15 часа във физкултурния салон на II ОУ " Д-р П. Берон " ще се организира волейболна среща " Ученици против учители ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР