*** София. От 11.00 часа пред Топлофикация-София с адрес кв. Борово ул.

...
***
София.
От 11.00 часа пред Топлофикация-София с адрес кв. Борово ул.
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната , 24 август 2022

***
София.
От 11.00 часа пред Топлофикация-София с адрес кв. Борово ул. Ястребец № 23Б гражданска платформа Изправи се.БГ ще организира протестна акция против високите сметки за парно и ограбващите изравнителни сметки. По време на акцията жители ще носят получените си непостижимо високи изравнителни сметки.

***
София.
От 11.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще ревизира строителните действия на пътя за Клисурския манастир „ Света Петка “. Ремонтът обгръща 3.3 км от разклона на пътя кв. „ Вердикал “ – с. Клисура до Клисурски манастир „ Света Петка “. На инспекцията ще участва и зам.-кметът Ангел Джоргов.

***
София.
От 12.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се даде старт на Национално придвижване “Бащино огнище “. Целта на новата патриотична платформа е сплоти националните ползи на разочарованите от политическата система българи, да им даде действително право на глас и да върне чувстовото за правдивост, което от дълго време е изчезнало в публичния живот на България.

***
Бургас.
От 20.30 часа на сцената на Летен спектакъл – Бургас, ще бъде сложена операта " Севилският бръснар " от Джоакино Росини, по новаторската постановка на доцент доктор Александър Текелиев. В основните функции на Розина и Фигаро са известните български артисти с интернационална кариера - сопраното Илина Михайлова и баритонът Добромир Момеков.

***
Варна.
От 13.30 часа в Апелативен съд – Варна, е планувано съвещанието по делото за екстрадиция на Алексей А.

***
Видин.
От 11.00 часа в Епиграфския център ще бъдат показани част от плановете на читалищата от Община Видин, получили поддръжка по ПРОГРАМА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ НА ОРГАНИЗАЦИИ В ОБЛАСТТА НА ЛЮБИТЕЛСКОТО ТВОРЧЕСТВО на Национален Фонд „ Култура “. Основната цел на тази Програма е да способства за цялостното развиване на заниманията с любителско творчество, концентрирайки се върху обезпечаването на достъп и ангажирането на по-голям брой участници. Проекти бяха подадени от 12 читалища от Община Видин, като всички те бяха утвърдени, а в границите на утрешната среща ще бъдат показани 9 от тях.

***
Враца.
От 10.00 часа в парка зад паметника на Хр. Ботев, продължава „ Лято в библиотеката ”- Лятна читалня четене на приказки за деца до 7 години

***
Карнобат.
От 10.00 до 12.30 часа в центъра на град Карнобат ще се състои имунизиране против COVID-19.

***
Ловеч.
От 14.00 часа в Заседателната зала на Община Ловеч е отправена покана за присъединяване в съвещания с представителите на парламентарно показаните партии и обединения в 47-то Народно заседание за съставяне съставите на Секционните изборни комисии (СИК) на територията на Община Ловеч за производство на избори за Народно заседание, планувани за 02.10.2022 година

***
Ловеч.
От 17.30 часа в ХГ „ Проф. Теофан Сокеров “, ще се състои показване на книгата на Кирил Петров „ С ръце строили – с душа построили “ за майсторите, издигнали Паметника на свободата на връх „ Шипка “.

***
Сливен.
От 14.00 часа в зала 105 на общинската администрация, при съблюдаване на въведените противоепидемични ограничения, лметът на Община Сливен Стефан Радев насочи покана към парламентарно показаните партии и обединения в 47-то Народно заседание да вземат участие в съвещания за съставите на секционните изборни комисии /СИК/ и преносимите секционни изборни комисии /ПСИК/.

***
Стара Загора.
От 10.00 до 18.00 часа, в парк " Пети октомври " до детската площадка, неофициална група от украинци и хора, потърпевши от войната в Украйна, както и подкрепящи организации - ще проведат Благотворителен базар за ръчно направени произведения във връзка Денят на независимостта на Украйна,

***
Стара Загора.
От 10.00 до 12.30 часа Детски отдел на библиотека „ Родина ”, ул. „ Българско опълчение ” 69 на посетители ще бъдат специалистите от Европа Директно Стара Загора, които ще изнесат лекция на тематика: Аз познавам природата на Европа.

***
Сунгурларе.
От 13.00 до 15.30 часа в центъра на град Сунгурларе ще се състои имунизиране против COVID-19.

***
Хасково.
От 9.00 часа в Областна администрация-Хасково ще бъдат доставени удостоверенията за гласоподаване на друго място и регистрите за тях за изборите на 2-ри октомври.

***
Хасково.
От 10.30 часа в Детски отдел на Република България „ Хр. Смирненски, ще се организира събитието „ Игра на гоненица “ от Николай Райнов - чета и рисувам

***
Хасково.
От 15.00 часа в Заседателна зала, етаж 2 на Община Хасково, пл. „ Общински “ №1, ще се организира конференция за показване на план „ Преход към климатично устойчиви общности “, Договор за БФП № Д-33-20/11.07.2022, номер от ИСУН BGENVIRONMENT-4.004-0013. В рамките на събитието ще бъдат показани сътрудниците, главната цел, дейностите и предстоящите резултати от реализирането на плана.

***
Хасково.
От 15.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на Политическа партия " Възраждане " - Хасково за показване на листата за 29 МИР-Хасково за присъединяване в парламентарните избори на 2 октомври.

***
Шумен.
От 11.00 часа в пресклуба на Българска телеграфна агенция ще се организира конференция на шефа на Шуменския спектакъл Илия Виделинов

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР