*** София От 11.00 часа на ъгъла на бул. „Ломско

...
*** София От 11.00 часа на ъгъла на бул. „Ломско
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 1 септември

*** София

От 11.00 часа на ъгъла на бул. „ Ломско шосе " и ул. „ Обелски път " народни представители от Българска социалистическа партия ще поддържат митинг на жители от кв. „ Обеля " против отчуждаването на парцелите им по бул. „ Ломско шосе ".

*** Асеновград

От 11.30 часа за пета поредна година ще се организира съревнование по ролер ски за Купа „ Асеновград ".

*** Бургас

От 18.00 часа в културен център „ Морско Казино " ще бъдат експонирани 180 настолни корабни модели от 12 страни.

От 18.00 часа на открита сцена „ Охлюва " ще стартира гала за показване на участниците и разкриване на Европейския шампионат по корабомоделен спорт в клас „ С ".

От 18.00 часа Dixieland band ще изнесат концерт на остров Св. Анастасия.

От 19.00 часа в залата на Дружеството на художниците в Бургас художникът Евгений Петров ще показа галерия живопис „ Алхимия на щастието ".

От 21.30 часа в Туристически комплекс „ Акве Калиде " ще бъде показан филм за Леа Иванова.

*** Варна

От 10.30 часа в Музея за Нова история на Варна ще се организира третата поредна среща от поредицата „ Опознай родния край! " Изданието е отдадено на емблематични събития от българската история, случили се през месец септември.
Лектори: Кольо Хубенов, организатор в РИМ-Варна; Симеон Кулиш, историк, теоретичен секретар на ТНИ-Варна; Траян Димитров, организатор в РИМ-Варна.

*** Велико Търново

От 20.15 часа в Летния спектакъл в парк „ Марно поле " план „ Лятно кино под звездите " представя„ Angry Birds - Филмът 2 ".

*** Мелник

От 11.00 часа до параклиса „ Свети Илия " над с. Сугарево, Мелнишко, Вътрешна македонска революционна организация ще отдаде респект към паметта на именития лидер на Организацията Тодор Александров.

*** Перник

От 09.30 часа пред читалището в кв. „ Църква " ще продължи 13-ия Многожанров републикански фестивал на хората с увреждания.

*** Плевен

От 12.00 часа в Пресклуб на Българска телеграфна агенция - Плевенще се състои конференция на политическа партия АБВ.

*** Пловдив

В 11.00 часа на брега на река Марица ще стартира шоуто „ Празник на реката " във връзка навършването на петата годишнина от избирането на града за Европейска столица на културата.

В 18.30 часа на северен вход на Античния спектакъл ще се състои втората галерия на 6-ти Международен фото салон - МФС Пловдив 2019.

*** Стара Загора

От 11.30 часа в клуб „ Дебати " към Центъра за поддръжка за личностно развиване към Община Стара Загора ще се организира Национално съревнование по диспути.

От 18.00 часа в парк „ Пети октомври " ще се организира Хора за хората - общоградска самодейност.

*** Стара Загора/с. Елхово

От 11.00 часа на площада на селото ще се организира Празник на гроздето.

*** Тутракан

От 11.00 часа на Мемориал „ Военно гробище- 1916 " край село Шуменци ще се състои Национален събор- възпоминание „ 103 години Тутраканска епопея ".

*** Хитрино /с. Черна

От 12.00 часа в селото ще бъде извършен шампионат по мазни битки в памет на именития герой Коджа Юсуф.

От 13.30 часа в селото ръководителят на Български земеделски народен съюз Н. Ненчев и ръководителят на ДОСТ Лютви Местан дружно с ръководителите на локалните организации на Български земеделски народен съюз и ДОСТ ще проведат взаимна конференция.

*** Шумен/с. Васил Друмев

От 12.00 часа в центъра на селото ще се организира Кулинарен фестивал „ Забравени традиции- обредни трапези ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР