***София. От 10.30 часа в залата на седмия етаж в

...
***София. От 10.30 часа в залата на седмия етаж в
Коментари Харесай

Предстоящи събития на 2 август

***
София.
От 10.30 часа в залата на седмия етаж в МОН ще се организира конференция с присъединяване на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев и екипа му. Темата са квалифицираните промени в наредби на МОН.

***
София.
В 11.00 часа зам.-кметът Ирина Савина ще ревизира осъществяването на ремонтните работи в 48 детска градина в регион „ Сердика ", ул. „ Марин Христов " 5.

***
София.
От 12.00 часа ще се организира съвещание на Министерски съвет.

***
София.
В 12.00 часа пред Министерството на земеделието, храните и горите ще бъде намерено петото издание на Фермерския фестивал „ От нашата плантация - с обич за вас! ".

***
София.
В 19.00 часа в Борисовата градина ще се организира концерт от цикъла „ Остров на музиката ".

***
Бургас.
В 10.00 часа на актуализирания площад „ Жени Патева " ще се организира събитие за въвеждане в употреба на два обекта.

***
Варна/кв. „ Владислав Варненчик ".
В парка на квартала ще бъде открит четвъртият сезон на кино фестивала с кино лентата „ Код: Лондон ".

***
Велико Търново.
В 11.00 часа в читалище „ Надежда " ще се организира креативно ателие „ Красотата на българския фолклор " с началник Райчо Димитров, хореограф.

***
Велико Търново.
В парк „ Дружба " ще се организира обществена лекция под надпис „ Кърмачески пикник ".

***
Враца.
В 11.00 часа в двора на МБАЛ „ Христо Ботев " ще бъде отслужен водосвет от митрополит Григорий и ще бъде положен главният камък на новостроящ се храм, който ще носи името на Св. Пантелеймон.

***
Казанлък.
В 10.00 часа в двора на Дневния център за обществена рехабилитация ще се организира тематична среща във връзка Световната седмица на кърменето.

***
Казанлък.
От 15.00 часа в Зала 6 на Община Кзанлък ще се състои конференция във връзка почналите археологически разкопки в региона на средновековната цитадела „ Бузово кале " край Бузовград. Доц. Деян Рабовянов, началник на екипа на разкопките ще опише за стадиите в разкопките, упования и резултати.

***
Кюстендил.
От 11.00 часа пред паметника на Тодор Александров в градската градина ще бъде маркирана годишнината от експлоадирането на Илинденско-Преображенското въстание.

***
Пазарджик.
Окръжният съд ще заседава поделото против 14 обвинени за разпространяване концепциите на ИДИЛ.

***
Пловдив.
В 09.30 часа Районният съд ще заседава по делото против Николай Г.

***
Пловдив.
От 10:30 часа в регион „ Южен " в кметът Иван Тотев ще открие нов общински паркинг на ул. „ Димитър Талев ".

***
Разград.
В 21.30 часа на стадион „ Лудогорец сцена " ще се организира футболен мач сред тимовете на ПФК „ Лудогорец " и ФК „ Апоел (Беер Шева) ".

***
Русе.
В 10.00 часа в Средновековния град Червен Регионалният исторически музей провежда конференция за значимите открития на археологически сезон 2017.

***
Сандански.
В храм „ Св. вмчк Георги " с Вечерня ще бъдат посрещнати светите мощи на свети великомъченик Пантелеймон.

***
Свети Влас.
В амфитеатър „ Арена " край пристанище Марина Диневи ще се организира 40-то издание на MAXFIGHT.

***
Стара Загора.
В 10.00 часа в Детския отдел на библиотека „ Родина " 2017 ще се проведат групови игри за запознаване и другарство, мултимедийна презентация и викторина. Куклен спектакъл „ Сияние " ще изнесе зрелище.

***
Стара Загора/село Калитиново.
В 19.30 часа ще стартира обичайния празник на селото.

***
Хасково.
В 18.00 часа на площад „ Свобода " ще стартира концерт във връзка 114-тата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание.

***
Хисаря.
Ансамблите от Армения, Черна гора и Йордания ще изнесат концерт, част от 23-тото издание на Международния фолклорен фестивал.

***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 на общината ще се организира съвещание на оценителната комисия по показаните два разновидността на предпроектни обемно-пространствени изследвания за част от пешеходната зона на града.

***
Шумен.
19.00 часа на площад „ Тончо Жечев " ще се организира обичайният събор „ На вечерник в Дивдядово ".

***
Ямбол.
В 11.00 часа в залата на БЧК читалище „ Умение 2003 " провежда конференция на тематика „ Подобряване на взаимоотношението сред гражданското общество и институциите за превъзмогване на ранното овакантяване на учебно заведение, в резултат на ранното фамилно общуване и ранно раждане ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР