*** София От 10.30 часа в Гербова зала на „Дондуков

...
*** София От 10.30 часа в Гербова зала на „Дондуков
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 4 май

*** София

От 10.30 часа в Гербова зала на „ Дондуков " 2 президентът Румен Радев ще удостои български военнослужещи с висше офицерско звание.

От 12.00 часа пред Националната библиотека „ Св. Св. Кирил и Методий " коалиция „ Път на младите " ще открие своята предизборна акция за европейските избори.

От 13.00 часа вицепремиерът Красимир Каракачанов и началникът на защитата военачалник Андрей Боцев ще вземат участие във видеоконферентна връзка с командирите на контингентите ни зад граница в конферентната зала на административната постройка на Министерството на защитата на бул. „ Ген. Тотлебен " №34.

*** Айтос./с. Пирне

В 20.00 часа претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Деница Златева ще вземе присъединяване във фолклорния събор.

*** Варна

От 10.30 часа в залата на Македонския дом ще се организира семинар на тематика „ България и Македония - културно-историческо завещание ", проведен от Македонското културнопросветно сдружение „ Гоце Делчев ".

От 11.00 часа в Морската градина ще бъдат поднесени венци и цветя на паметника на Гоце Делчев.

*** Велики Преслав

От 13.00 часа претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев ще бъде посетител на Събора на средновековното културно завещание, който ще се състои в Дворцовия център на НИАР „ Велики Преслав ".

*** Велико Търново

От 10.00 часа ез. „ Света гора " претендентът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел ще открие детския рибарски шампионат „ Хвани и пусни ".

*** Велико Търново./с. Пчелище

От 11.30 часа в центъра на селото Ева Майдел ще се срещне с фолклорни обединения от района.

*** Видин

В 10.00 часа в Общинския съвет на Българска социалистическа партия претендентите за евродепутати Петър Витанов и Цветелина Пенкова ще се срещнат с младежи. В 11.00 часа те ще посетят обичайния съботен пазар в града.

*** Видин./ с. Антимово

В 14.30 часа претендентите за евродепутати Петър Витанов и Цветелина Пенкова ще участват на фолклорен фестивал " Гергьовден ".

*** Враца

От 09.00 часа ще стартира облагородяването на региона на НУ „ Св. Софроний Врачански ".

*** Гоце Делчев

От 12.00 часа на централния площад в града ще се организира възпоменателно отбелязване на 116-ата годишнина от гибелта на Гоце Делчев. В 12.30 часа в сервизния парк на някогашния полк в града ще бъде публично открит втори кръг от националния шампионат по планинско нанагорнище „ Гоце Делчев " 2019.

В 12.00 часа на паметника на Гоце Делчев водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и лидерът на листата на левицата за евроизборите Елена Йончева ще положат цветя в символ на респект по случай 116 години от гибелта на Гоце Делчев. В 12.30 часа на прохода Попови ливади те ще вземат присъединяване в откриването на 2-ри кръг от националния шампионат по планинско нанагорнище на България. В 14.00 часа в местността Попови Ливади те ще положат цветя на паметника на Гоце Делчев.
В 17.30 часа Нинова и Йончева ще положат венци и цветя пред паметника на един от създателите на социалистическото придвижване в Петрич Антон Попов. В 18.00 часа в Народното читалище в гр. Петрич те ще вземат присъединяване в честването на 100 от основаването на социалистическата партия в Петрич.

*** Горна Оряховица./с. Първомайци

От 12.30 часа Ева Майдел ще посети обичайния за селото Празник на агнешкия разсол.

*** Горна Оряховица./с. Поликраище

От 13.30 часа Ева Майдел ще се срещне с участниците и гостите на баскетболния шампионат Spring Streetball 2019 Tournament, който ще се организира в село Поликраище, на площадката на центъра.

*** Добрич

От 10.00 часа общинските съветници от Политическа партия ГЕРБ ще проведат акция по разчистване на остарялата жп гара в града.

*** Драгоман

В 11.00 в читалището на града претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Велизар Енчев ще се срещне с жители.

*** Златоград

От 10.00 часа претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Марин Захариев ще бъде посетител на празника на родопското чеверме в Златоград.

*** Кермен

В 10.00 часа претендентите за евродепутати от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова и Камен Костов ще бъдат посетители на 14-тия фолклорен събор в града. В 12.00 часа Лиляна Павлова и Камен Костов ще се включат в обичайния събор „ Герлово пее и танцува ".

*** Крумовград

В 11.00 часа в местността „ Паметника " претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Крум Дончев ще вземе присъединяване в Събора на девисилите.

*** Кюстендил/ с. Ябълково

От 09.00 часа тържествено ще бъде открита църквата „ Свети великомъченик Георги Победоносец ".

*** Никола Козлево

От 17.00 часа претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев ще участва на футболен мач.

*** Никола Козлево./с. Вълнари

От 19.00 часа в НЧ „ Пробуда - 1929 година " претендентът за евродепутат от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев ще се срещне с поданици от общината, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

*** Нова Загора

В 14.00 часа в Клуба на Българска социалистическа партия претендентът за евродепутат Деница Златева ще се срещне с обществеността.

*** Нова Загора./с. Еленово

В 15.30 часа в центъра на селото претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Деница Златева ще вземе присъединяване във фолклорен събор. В 17.00 часа в зала „ Графити " на хотел „ Национал Палас " тя ще се срещне с жители.

*** Обзор

В 11.00 часа претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия доктор Десислав Тасков ще се срещне с жители в Клуб на пенсионера.

*** Павликени

От 14.30 часа в централното кафене на площад „ Съединение " претендентът за евродепутат Ева Майдел ще се срещне със симпатизанти и локални поданици, с които ще обсъдят целите в работата на българските евродепутати от ГЕРБ за идващите пет години, а малко по-късно ще посети и локалния зоопарк на бул „ Трети март " 75.
От 15.30 часа Ева Майдел ще посети локално дружество на ул. „ Чипровци " 2, което е построено с европейски средства и развива сполучливо своята активност, с помощта на европейската взаимност.

*** Перник

От 18.30 часа на площад на кв. „ Бела вода " ще се организира обичаен събор във връзка Томина неделя.

*** Петрич

В 7.00 часа стартира обичайният общоградски поход до връх Конгур.

*** Поморие

В 10.30 претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Иво Христов ще вземе присъединяване в Националния тракийски събор „ Гергьовден ".

*** Пловдив

От 10.00 часа в спортна зала „ Олимпиада " ще стартира първият ден от Държавния шампионат по кикбокс в жанр К1.

*** Русе

От 10.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще посетят русенския авто производител Sin Cars, намиращ се на бул. „ Трети Март " № 56.

От 11.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще открият плана за Wi Fi безвъзмезден интернет в града на площад „ Свобода ".

От 12.30 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще участват на откриването на осмия интернационален шампионат по повдигане на тежести „ Купа Русе " 2019. Събитието ще се състои в
спортната зала на Русенския университет „ Ангел Кънчев ".

*** Русе./ Бяла

От 15.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария
Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще се включат в честванията във връзка празника на Бяла. Събитието стартира в салона на Народно читалище „ Трудолюбие 1884 " - град Бяла.

От 17.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще проведат среща с поданици на град Бяла на площад „ Екзарх Йосиф I ".

От 20.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за изборите за Европейски парламент Мария Габриел и претендентът за евродепутат Андрей Новаков ще бъдат на концерта на „ Диана експрес ", с който приключва първият ден от празненствата във връзка празника на града.

*** Сливен./с. Еленово

В 16.00 часа претендентите за евродепутати от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова и Камен Костов ще посетят фолклорния събор " Еленово ", който се организира в близка околност край село Еленово.

*** Сливен./с. Ябланово

В 10.00 часа в центъра на селото претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Деница Златева ще вземе присъединяване в районния събор

* ** Смолян./с. Кошница

От 12.00 часа ще стартират тържествата във връзка празника на селото.

*** Смолян./с. Горна Арда

От 12.00 часа ще стартират тържествата във връзка празника на селото.

*** Стара Загора./с. Арнаутито

От 19.00 часа на централния площад ще стартират тържествата във връзка празника на селото.

*** Хасково

В 13.30 часа на площад " Свобода " претендентът за евродепутат от Българска социалистическа партия Крум Дончев ще вземе присъединяване в благотворително мероприятие.
В 14.30 часа на статуята на Богородица в града Крум
Дончев ще се срещне с жители.
В 15.30 часа в Кафе " Вю " той ще организира полемика с младежи

*** Ценово./с. Долна Студена

От 13.30 часа претендентът за евродепутат Андрей Новаков от ГЕРБ ще се срещне сжители в село Долна Студена.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР