*** София От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров

...
*** София От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров
Коментари Харесай

Предстоящи събития в страната на 29 юни

*** София

От 10.30 ч президентите на КНСБ Пламен Димитров и на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов ще връчат подписката „ Заедно да защитим труда си “ в Министерство на труда и обществената политика.

От 11.30 ч. в Гранитна зала на Министерския съвет Националният съвет за тристранно съдействие ще организира изключително съвещание.

От 14.00 ч. в централата на Политическа партия АБВ на улица „ Врабча “ 23 ще се организира конференция.

От 14.00 ч. 27-ми състав на Софийски градски съд ще прегледа дело против Соня Колтуклиева за укриване и неплащане на данъчни отговорности.

От 16.30 ч. в Зала „ Проф. Марин Дринов “ (Голям салон на Българска академия на науките, ул. 15 ноември №1, гр. София) ще бъде показан Годишен доклад на ФНИ за 2019 година

*** Белоградчик

От 15.30 ч. в града президентът Румен Радев ще посети дружество, профилирано в производството на съставни елементи за железопътни спирачни системи.

От 16.00 часа президентът Румен Радев и кметът Борис Николов ще открият монумент на полк. Стефан Илиев, пълководец на 15-и пехотен Ломски полк, умрял героичен за освобождението и националното обединяване на България в сраженията при Червената стена напролет на 1917 година по време на Първата международна война.

*** Благоевград

От 08.30 ч. в зала 101 на Община Благоевград на 29 юни в границите на акцията „ Роди дете “ ще се проведат безвъзмездни съвещания, открити беседи и лекции с популацията.

*** Бургас

От 08.00 часа в Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ в Бургас стартира приемът на документи за „ Медицина “.

*** Видин

От 10.00 ч. пред Художествената изложба „ Никола Петров “ ще се организира шампионат по стрийтбол.

От 11.00 ч., в зеленото пространство на бул. „ Панония “ 58А във Видин ще се организира събитие по отношение на привършване на акцията „ Квартални войни “, проведена от Община Видин и Сдружение „ Активно общество “.

*** Гоце Делчев

От 10.00 часа на ул. „ Драгоман “ №15 ще се организира публична гала по разкриване на обновената Детска градина „ Калинка “.

*** Добрич

От 07.30 ч. в Народно читалище „ Йордан Йовков – 1870 година “ ще се организира Летен детски център „ Млади възрожденци “.

От 11.30 ч. в Художествена изложба – Добрич ще се организира лятна работилница за въображение.

*** Етрополе

От 09.00 часа в храм " Св. архангел Михаил " Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Златоустова света Литургия.

*** Козлодуй

От 11.30 ч. в постройката на Общината президентът Румен Радев ще се срещне с кмета Маринела Николова и представители на локалната власт. От 12.15 часа той ще организира среща с управителния екип на „ АЕЦ Козлодуй “ и ще посети уреди на територията на централата.

*** Пазарджик

От 09.00 часа в Баткунския манастир " Св. апостоли Петър и Павел " край село Паталеница Константийският свещеник Яков ще оглави архиерейска света Литургия за Петровден.

*** Пловдив

От 09.00 часа в храм „ Св. св. Петър и Павел “ Пловдивският митрополит Николай ще оглави архиерейска света Литургия.

От 09.30 ч. в зала № 10 на Съдебна палата – Пловдив ще бъде прегледано дело против подсъдимата Р. П.

От 09.30 ч. в зала 5 Окръжен съд – Пловдив ще прегледа дело против подсъдимия С. Х.

*** Свиленград

От 09.30 ч. в храм „ Св. Апостоли Петър и Павел “ в село Ламбух ще бъде отслужена Божествена Златоустова литургия.

*** Своге

От 11.00 ч. пред национално читалище „ Градище 1907” ще състои тържествена гала по основаване на Десети училищен гвардейски отряд в град Своге и освещаване и връчване на знамето на отряда.

*** Стара Загора

От 12.00 ч. в къща музей „ Гео Милев “ ще се проведат занимания за деца: „ Четем и рисуваме “, „ Литературни закачки “, „ Да съставим приказка “.

От 10.00 ч. в Детски отдел на библиотека „ Родина “ ще се организира креативно ателие за сформиране на тематични синквейни и квилтове.

*** Шумен

От 19.00 ч. на лятната сцена в парк „ Студентски “ ансамбълът за национални песни и танци „ Мадара “ и Детският фолклорен отбор „ Звънче “ при НЧ „ Тодор Петков 1963 “ провеждат взаимен концерт навън.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР